VIDEO: Policistka iz Slovenije zlorabila svoj položaj? Zdaj je dobila lekcijo...

Mariborčan Ivan Celcer je lansko poletje obstal v šoku, ko je domov prejel položnico iz strani Policije.

Zdaj že nekdanja policistka Marjana Van, ki je bila zaposlena na PP Maribor I, mu je lansko leto po poročanju novinarjev iz informativne oddaje Svet podtaknila prekršek.

Policistka je v elektronskem plačilnem nalogu navedla, da je ob 12:50 na Ulici heroja Staneta zaustavila Celcerja, a naj ta plačilnega naloga ne bi hotel podpisati. Poleg očitane kršitve si je policistka izmislila še, da je z voznikom opravila alkotest, ki je pokazal 0,0 promila.

Tako naj bi Celcerja kaznovala zgolj zaradi neuporabe varnostnega pasu. Ker za kršitev ni vedel, Celcer globe ni mogel poravnati - za prekršek je izvedel šele od Fursa, ko so mu lani septembra poslali opomin pred izvršbo.

Ob obisku policijske postaje je hitro našel krivca - omenjeno policistko, ki ji je pred tem s svojo izjavo očitno stopil na žulj. Tam je podal prijavo, policisti pa so kmalu ugotovili, da je Vanova zlorabila uradni položaj in si vse skupaj izmislila. Decembra lani so jo odpustili, zdaj pa ji grozi že zaporna kazen od treh mesecev do petih let.
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Grozi ji že zaporna kazen, a je veliiiiiiiiko vprašanje, če jo bodo zaprli. Kaj pa, če je morda večkratna mamica, ob tem morda celo samohranilka...?
Sicer pa so konstrukti policijska specialiteta, njihov ego pa nekaj najvažnejšega v njihovem življenju.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"