VIDEO: Policistka iz Slovenije zlorabila svoj položaj? Zdaj je dobila lekcijo...

Mariborčan Ivan Celcer je lansko poletje obstal v šoku, ko je domov prejel položnico iz strani Policije.

Zdaj že nekdanja policistka Marjana Van, ki je bila zaposlena na PP Maribor I, mu je lansko leto po poročanju novinarjev iz informativne oddaje Svet podtaknila prekršek.

Policistka je v elektronskem plačilnem nalogu navedla, da je ob 12:50 na Ulici heroja Staneta zaustavila Celcerja, a naj ta plačilnega naloga ne bi hotel podpisati. Poleg očitane kršitve si je policistka izmislila še, da je z voznikom opravila alkotest, ki je pokazal 0,0 promila.

Tako naj bi Celcerja kaznovala zgolj zaradi neuporabe varnostnega pasu. Ker za kršitev ni vedel, Celcer globe ni mogel poravnati - za prekršek je izvedel šele od Fursa, ko so mu lani septembra poslali opomin pred izvršbo.

Ob obisku policijske postaje je hitro našel krivca - omenjeno policistko, ki ji je pred tem s svojo izjavo očitno stopil na žulj. Tam je podal prijavo, policisti pa so kmalu ugotovili, da je Vanova zlorabila uradni položaj in si vse skupaj izmislila. Decembra lani so jo odpustili, zdaj pa ji grozi že zaporna kazen od treh mesecev do petih let.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Grozi ji že zaporna kazen, a je veliiiiiiiiko vprašanje, če jo bodo zaprli. Kaj pa, če je morda večkratna mamica, ob tem morda celo samohranilka...?
Sicer pa so konstrukti policijska specialiteta, njihov ego pa nekaj najvažnejšega v njihovem življenju.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!