VIDEO: Policistka iz Slovenije zlorabila svoj položaj? Zdaj je dobila lekcijo...

Mariborčan Ivan Celcer je lansko poletje obstal v šoku, ko je domov prejel položnico iz strani Policije.

Zdaj že nekdanja policistka Marjana Van, ki je bila zaposlena na PP Maribor I, mu je lansko leto po poročanju novinarjev iz informativne oddaje Svet podtaknila prekršek.

Policistka je v elektronskem plačilnem nalogu navedla, da je ob 12:50 na Ulici heroja Staneta zaustavila Celcerja, a naj ta plačilnega naloga ne bi hotel podpisati. Poleg očitane kršitve si je policistka izmislila še, da je z voznikom opravila alkotest, ki je pokazal 0,0 promila.

Tako naj bi Celcerja kaznovala zgolj zaradi neuporabe varnostnega pasu. Ker za kršitev ni vedel, Celcer globe ni mogel poravnati - za prekršek je izvedel šele od Fursa, ko so mu lani septembra poslali opomin pred izvršbo.

Ob obisku policijske postaje je hitro našel krivca - omenjeno policistko, ki ji je pred tem s svojo izjavo očitno stopil na žulj. Tam je podal prijavo, policisti pa so kmalu ugotovili, da je Vanova zlorabila uradni položaj in si vse skupaj izmislila. Decembra lani so jo odpustili, zdaj pa ji grozi že zaporna kazen od treh mesecev do petih let.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Grozi ji že zaporna kazen, a je veliiiiiiiiko vprašanje, če jo bodo zaprli. Kaj pa, če je morda večkratna mamica, ob tem morda celo samohranilka...?
Sicer pa so konstrukti policijska specialiteta, njihov ego pa nekaj najvažnejšega v njihovem življenju.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!