VIDEO: Poljski voznik v šoku: Takšen prizor sem doživel na slovenski avtocesti!

Celjska družba Žonta je že več mesecev pod drobnogledom kriminalistov, saj ji očitajo ponarejanje dokumentacije pri javnem razpisu.

Splet je te dni obkrožil tudi video posnetek poljskega tovornjakarja, ki je na avtocesti proti Primorski doživel slabo izkušnjo s prav omenjenim podjetjem.

V video posnetku poljskega voznika tovornjaka, ki se na spletu predstavlja z imenom Andrzej WielkiR, je moč videti prizor, ko ga ob okvari vozila zaposlen iz podjetja Žonta poskuša zaustaviti na zelo prometnem odseku avtoceste. Portal 24ur poroča, da naj bi v vozilu podjetja Žonta sedel eden od bratov Feštajn, ki sta v lastnika omenjenega podjetja.

Na posnetku lahko spremljamo dramo, ko se ob okvari poljskega tovornjaka eno izmed vozil podjetja Žonta zapelje pred tovorno vozilo kar na počasnem pasu na vrhniškem klancu. S tem je voznik podjetja Žonta močno ogrozil varnost v prometu, a tu še prigoda še ni končala.


Andrzej WielkiR, Youtube
Nadaljevanje video posnetka razkriva, da je voznik podjetja Žonta svoje vozilo na počasnem pasu celo zaustavil, nato pa izstopil. "Kaj počneš, človek?! Moja kamera snema vse," je slišati na posnetku voznika iz Poljske.

Ta je obenem v posnetku dejal: "Oviral me je, torej gre za nekakšno izsiljevanje denarja. Izsiljevanje denarja, stoodstotno!"

Tudi na Darsu pravijo, da je takšno početje prepovedano, zelo nevarno in neprimerno, zato so video posnetek že predali policiji. V podjetju Žonta so se na očitke ostro odzvali - sami pravijo, da je video posnetek iztrgan iz konteksta, nejasen, celo prirejen. Dodajajo še, da naj bi jih voznik za spremstvo prosil sam, a je okvaro po njihovem mnenju očitno zaigral, da bi lahko celotno prigodo posnel. Je mar to izgovor za nevarno početje, ki mu je bil poljski voznik priča na primorski avtocesti?
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Video ni na voljo zato, ker je namočene v to početje lahko pošteno sram. Na tovornjakarjevem mestu bi jaz samo dal gasa...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!