VIDEO: Poljski voznik v šoku: Takšen prizor sem doživel na slovenski avtocesti!

Celjska družba Žonta je že več mesecev pod drobnogledom kriminalistov, saj ji očitajo ponarejanje dokumentacije pri javnem razpisu.

Splet je te dni obkrožil tudi video posnetek poljskega tovornjakarja, ki je na avtocesti proti Primorski doživel slabo izkušnjo s prav omenjenim podjetjem.

V video posnetku poljskega voznika tovornjaka, ki se na spletu predstavlja z imenom Andrzej WielkiR, je moč videti prizor, ko ga ob okvari vozila zaposlen iz podjetja Žonta poskuša zaustaviti na zelo prometnem odseku avtoceste. Portal 24ur poroča, da naj bi v vozilu podjetja Žonta sedel eden od bratov Feštajn, ki sta v lastnika omenjenega podjetja.

Na posnetku lahko spremljamo dramo, ko se ob okvari poljskega tovornjaka eno izmed vozil podjetja Žonta zapelje pred tovorno vozilo kar na počasnem pasu na vrhniškem klancu. S tem je voznik podjetja Žonta močno ogrozil varnost v prometu, a tu še prigoda še ni končala.


Andrzej WielkiR, Youtube
Nadaljevanje video posnetka razkriva, da je voznik podjetja Žonta svoje vozilo na počasnem pasu celo zaustavil, nato pa izstopil. "Kaj počneš, človek?! Moja kamera snema vse," je slišati na posnetku voznika iz Poljske.

Ta je obenem v posnetku dejal: "Oviral me je, torej gre za nekakšno izsiljevanje denarja. Izsiljevanje denarja, stoodstotno!"

Tudi na Darsu pravijo, da je takšno početje prepovedano, zelo nevarno in neprimerno, zato so video posnetek že predali policiji. V podjetju Žonta so se na očitke ostro odzvali - sami pravijo, da je video posnetek iztrgan iz konteksta, nejasen, celo prirejen. Dodajajo še, da naj bi jih voznik za spremstvo prosil sam, a je okvaro po njihovem mnenju očitno zaigral, da bi lahko celotno prigodo posnel. Je mar to izgovor za nevarno početje, ki mu je bil poljski voznik priča na primorski avtocesti?
1
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Video ni na voljo zato, ker je namočene v to početje lahko pošteno sram. Na tovornjakarjevem mestu bi jaz samo dal gasa...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Besede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikMama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceSMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!VIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaSin je jokal od smeha: Tako se je pred vlomilci zaščitila mati!VIDEO: Grozljivka iz Italije: Vasico je razdejal uničujoč tornado!VIDEO: 4-letnik senzacija na Hrvaškem: Tako je mali genij navdušil sodnike!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Sivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaDriftal na najbolj nevarni kitajski cesti, posnetek jemlje sapoHrvat skupaj z lepotico zapel pesem Celine Dion: Njun nastop jemlje sapo!Iz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedDrama pri sosedih: Avstrijka povzročila nesrečo, nato je sledil kaos!Pokazali so, kako popraviti razbitega Audi RS6Kaos iz Italije: Kako na avtocesti ne vzpostaviti reševalnega pasu!