VIDEO: Pop Design z novo pesmijo "Ne joči" očaral Slovence. Ste jo že slišali?

Priljubljena slovenska glasbena skupina Pop Design je včeraj na spletu objavila svoj nov videospot za pesem, ki so jo tako težko pričakovali.

Že leto dni nazaj je Pop Design s pesmijo "Norcu podoben" presenetil številne zveste poslušalce, tokrat pa so predstavili še bolj globoko glasbeno zgodbo, ki nosi naslov "Ne joči (da srce ne poči)".

Pod besedilo se je tudi tokrat podpisal pevec Miran Rudan, v pesmi pa je znova govoril o človeškem odnosu. Z besedilom je zajadral v bitko slehernega človeka, ki na svoji življenjski poti doživi mnoga razočaranja in boleča spoznanja. Ljubezenske vsebine v pesmi tokrat ni, saj govori predvsem o trenutkih, ko nas ljudje razočarajo ali izdajo.

Govori o trenutkih, ko nam je najtežje, in ko z nami ostajeno samo tisti, ki nas imajo resnično radi in na katere se lahko vedno zares zanesemo.

Prisluhnite novi pesmi skupine Pop Design, ki ima prav vse možnosti, da postane ena izmed njihovih uspešnic. Vas bo Miran Rudan tudi tokrat začaral s svojim glasom?
0
Ludvik Poljanec
Pred 10 tedni
bravo.izvirno in poučno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep