VIDEO: Posnetek iz slovenskih gozdov: Tako sta se udarila dva medveda!

Na družbenem omrežju Facebook je v preteklih dneh pristal simpatičen video posnetek, pri katerem so uredniki spletne strani slovenianbears.com objavili prizore iz slovenskih gozdov.

Njihove kamere so večkrat posnele prizore z medvedi v naših gozdovih, video posnetek pa je na spletu že prava uspešnica.

V kompilaciji, ki so jo objavili na svoji Facebook strani, lahko spremljamo številne utrinke, ki so v preteklih mesecih nastali v slovenskih gozdovih. Ob tem so posneli številne rjave medvede, ki sicer veljajo za največjo živečo zver v Evropi.


slovenianbears.com, Facebook

Največ rjavih medvedov najdemo na območju Kočevskega in Notranjskega, prav od tu pa prihajajo prizori, ki jih lahko spremljamo v omenjenem video posnetku.

Tudi pozimi namreč rjavi medved pogosto zapusti svoj brlog, se jim pa v zimskih dneh upočasni srčni utrip, telesna temperatura pa pade za okoli dve stopinji Celzija. Poglejte si prizore iz slovenskih gozdov, pri katerih lahko spremljamo tudi pretep med dvema rjavima medvedoma.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Kdo je reka, da sem jaz svija..?!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!