VIDEO: Posnetek napada na slovenske vojake, ki se je lani odvil v Libanonu

Lani so v avgustu slovenski vojaki na mirovni misiji v Libanonu doživeli pravo grozljivko, ko jih je napadla večja oborožena skupina.

Posnetek napada je ameriška televizija Fox objavila v teh dneh, pri incidentu pa na srečo ni bilo poškodovanih.

Napad na slovenske vojake se je zgodil 4. avgusta 2018, ko so skupino italijanskih in slovenskih vojakov na jugu Libanona zajeli napadalci. Italijanski vojaki so napadalcem predali strelna orožja, Slovenci pa so poskušali pobegniti in se odpeljati v notranjost baze, a je bil njihov pobeg žal neuspešen.

Skupina napadalcev - šlo naj bi za člane teroristične skupine Hezbollah - je napadla konvoj slovenskih vojakov, eno od vozil pa polila z bencinom in zažgala.

Na veliko srečo je incident minil brez žrtev, video posnetek pa je le še en dokaz, kako nevarno delo opravljajo vojaki. Poglejte si, kakšnim prizorom so bili preteklo leto priča slovenski vojaki v Libanonu!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Tu ni kaj. Gasa in kretene pomendrati!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!