VIDEO: Posnetek napada na slovenske vojake, ki se je lani odvil v Libanonu

Lani so v avgustu slovenski vojaki na mirovni misiji v Libanonu doživeli pravo grozljivko, ko jih je napadla večja oborožena skupina.

Posnetek napada je ameriška televizija Fox objavila v teh dneh, pri incidentu pa na srečo ni bilo poškodovanih.

Napad na slovenske vojake se je zgodil 4. avgusta 2018, ko so skupino italijanskih in slovenskih vojakov na jugu Libanona zajeli napadalci. Italijanski vojaki so napadalcem predali strelna orožja, Slovenci pa so poskušali pobegniti in se odpeljati v notranjost baze, a je bil njihov pobeg žal neuspešen.

Skupina napadalcev - šlo naj bi za člane teroristične skupine Hezbollah - je napadla konvoj slovenskih vojakov, eno od vozil pa polila z bencinom in zažgala.

Na veliko srečo je incident minil brez žrtev, video posnetek pa je le še en dokaz, kako nevarno delo opravljajo vojaki. Poglejte si, kakšnim prizorom so bili preteklo leto priča slovenski vojaki v Libanonu!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Tu ni kaj. Gasa in kretene pomendrati!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!