VIDEO: Posnetek našega planeta, ki jemlje sapo! To je te dni pripravil BBC

BBC Earth je na spletu objavil nov čudovit video posnetek, v katerem je moč videti številne lepote, ki nam jih ponuja naša mati Zemlja.

V svoji dokumentarni seriji, imenovani "Seven Worlds, One Planet" (prevedeno: Sedem svetov, en planet), so znova navdušili z dih jemajočimi prizori!

Sedem kontinentov, vsi edinstveni. S temi besedami so otvorili dobre štiri minute dolg napovednik za svojo serijo. V posnetku lahko vidimo bogato naravno dediščino iz vseh koncev sveta, manjkajo pa ne niti čudoviti prizori z živalmi.

Napovednik so tokrat pri BBC-ju pripravili skupaj s pevko Sio in glasbenikom Hansom Zimmerjem. V ozadju se namreč sliši njuna nova pesem "Out There", ki je kot nalašč za prizore, ki jih lahko v posnetku vidimo!

Poglejte si, kakšnim prizorom bomo lahko priča v novem delu serije "Seven Worlds, One Planet", ki ga je v teh dneh predstavil BBC. Poglejte si napovednik in uživajte ob ogledu!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kelnarca iz Slovenije v roke vzela harmoniko: Njen nastop obkroža državo!VIDEO: Slovenka spregovorila o koronavirusu: "Ne vidim nič dobrega v tem, da se tako straši ljudi!"Na ulici jih je prosil, da zapojejo v mikrofon: Talent blondinke te bo odpihnil!2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoSlovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na nogeNovi posnetki iz Italije po izbruhu koronavirusa: Slovenija sprejema prve ukrepe!Uporabil je voziček iz trgovine, da je pred policisti na tla spravil kradljivcaMotorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerPosnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa SlovenijaKako doma izdelati preprosto masko za preprečitev okužb?Paralizirani mucki so izdelali voziček: Njeno veselje obkroža splet!Pred hišo je ukradel paket, nato so se mimo pripeljali policistiSMEH: Dedek pokazal najboljši način, kako jesti špageteVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"Tovornjaku je na avtocesti počila guma, sledila je grozljivkaPosnetek kužka senzacija na spletu: Tako je na prehodu za pešce varoval otroke!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!VIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorihVIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!EMA 2020: Na voditelja Klemna Slakonjo se je med nastopom zrušil klavirMladenič navdušil s plesom: "Boljši je kot Michael Jackson!"V šovu The Voice zablestel 14-letnik: Sodnike je odpihnil s svojim glasom!Ladja na Arktiki plula skozi led, posnetek s krova jemlje sapo