VIDEO: Posnetek reševalca ti da misliti! Takšnim prizorom je priča v Ljubljani...

Ob koncu preteklega leta je na spletu pristal prav poseben video posnetek, pri katerem so se ob intervencijski vožnji reševalnega vozila pridružili snemalci.

Reševalno vozilo se je iz Ljubljane podalo na intervencijo v Velike Lašče, na poti pa lahko tudi sami podoživimo vse, s čimer se morajo spopadati vozniki reševalnih vozil.

Na pot se je reševalno vozilo odpravilo z diplomiranim zdravstvenikom Maticem in zdravstvenim reševalcem Rokom, z njimi pa je bil tudi snemalec. Ta je celotno pot iz Ljubljane do Velikih Lašč posnel na kamero, v posnetku pa je moč videti številne pasti, ki se skrivajo med vožnjo reševalnega vozila.

Reševalci obenem pozivajo vse voznike, da se takoj odzovejo na zvok siren in utripanje modrih luči - z vozili se moramo vedno razvrstiti skrajno desno, pri tem pa uporabiti varnostne utripalke, da reševalcem sporočimo, da smo jih opazili.

Na avtocestah se moramo ob zastoju na voznem pasu umakniti skrajno desno (tudi preko odstavnega pasu), na prehitevalnem pa skrajno levo do ograje.

Poglejte si, kako izgleda vožnja reševalnega vozila od Ljubljane do Velikih Lašč, obenem pa prisluhnite napotkom voznika reševalnega vozila. Delimo posnetek še naprej, saj bomo le z ozaveščanjem spremenili kulturo na naših cestah.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Videti je, da so eni za volanom res moteni. Dojemajo v modu "slow motion"...
3
Roman M
Pred 4 tedni
Kreteni vidim še obstajajo, a res ne slišijo sirene ??
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!