VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"

V teh dneh je splet obkrožil nov izziv, imenovan "bottle cap challenge". Gre za izziv, pri katerem moramo s krožnim udarcem odviti zamašek na plastenki ali steklenici.

Eden izmed slovenskih navdušencev avtomobilizma pa se je te dni izziva lotil na malce drugačen način!

Slovenec Rok Vesenjak je na spletu objavil video posnetek, ki je čez noč obkrožil svet. Sedel je v svojo Subaru Imprezo WRX STi GC8, nato pa izziv z odvijanjem pokrovčka opravil v stilu rally legend!

Video posnetek je od srede do danes samo na Facebook omrežju prava uspešnica: Dosegel je že skoraj 1 milijon ogledov, nabral preko 10 tisoč všečkov in več kot 16 tisoč delitev naprej.

Pohvale za uspešno opravljen izziv dežujejo iz vseh koncev sveta, nad video posnetkom pa boste brez dvoma navdušeni tudi sami. Bravo Rok Vesenjak za inovativno opravljanje "bottle cap challenga".
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ali ni Subaruja škoda za kaj takega...?
2
Roman M
Pred 2 meseci
Ok, uspelo. Po koliko posnetkih ? Ne mi govorit da v prvo, LOL
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!