VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"

V teh dneh je splet obkrožil nov izziv, imenovan "bottle cap challenge". Gre za izziv, pri katerem moramo s krožnim udarcem odviti zamašek na plastenki ali steklenici.

Eden izmed slovenskih navdušencev avtomobilizma pa se je te dni izziva lotil na malce drugačen način!

Slovenec Rok Vesenjak je na spletu objavil video posnetek, ki je čez noč obkrožil svet. Sedel je v svojo Subaru Imprezo WRX STi GC8, nato pa izziv z odvijanjem pokrovčka opravil v stilu rally legend!

Video posnetek je od srede do danes samo na Facebook omrežju prava uspešnica: Dosegel je že skoraj 1 milijon ogledov, nabral preko 10 tisoč všečkov in več kot 16 tisoč delitev naprej.

Pohvale za uspešno opravljen izziv dežujejo iz vseh koncev sveta, nad video posnetkom pa boste brez dvoma navdušeni tudi sami. Bravo Rok Vesenjak za inovativno opravljanje "bottle cap challenga".
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Ali ni Subaruja škoda za kaj takega...?
2
Roman M
Pred 5 tedni
Ok, uspelo. Po koliko posnetkih ? Ne mi govorit da v prvo, LOL
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju