VIDEO: Posnetek šokiral svet: To je dokaz, da je Iran sestrelil potniško letalo!

New York Times je na spletu objavil video posnetek, v katerem je moč videti sestrelitev ukrajinskega potniškega letala Boeing 737-800.

V tragični nesreči je življenje izgubilo vseh 176 oseb na letalu, zadnji dokazi pa kažejo, da naj bi šlo za napako iranske protiletalske obrambe.

Večina svetovnih voditeljev sicer meni, da sestrelitev letala ni bila namerna. Iran je ob tem k preiskavi nesreče letala pozval strokovnjake iz tujine, tudi ameriške.

Ukrajinsko potniško letalo je strmoglavilo v sredo zjutraj kmalu po vzletu z letališča v Teheranu - nesreča se je zgodila le nekaj ur zatem, ko je Iran z 22 balističnimi izstrelki napadel ameriški vojaški oporišči v Iraku.

Video posnetek na spletni strani New York Timesa prikazuje svetlobno točko, ki se premika z veliko hitrostjo, nato je na letalu moč videti eksplozijo. Ameriški mediji so video posnetek označili za pristen, letalo pa je kmalu po eksploziji strmoglavilo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!