VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!

Policijska uprava (PU Kranj) je na Facebook omrežju objavila video posnetek z nadzorne kamere Darsa, v katerem lahko vidimo potek nesreče, ki se je zgodila na gorenjski avtocesti med Podtaborom in Strahinjem.

V smeri proti Ljubljani se je zaradi prevelike hitrosti prevrnil kombi s prikolico.

Promet je po nesreči potekal samo po prehitevalnem pasu, v prevrnitvi pa je na srečo nastala samo materialna škoda. Vozniku, državljanu BiH, je bila zaradi povzročitve nesreče izrečena denarna globa.


Policijska uprava Kranj, Facebook
Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti vožnje voznika kombija, ki je najprej izgubil nadzor nad prikolico, kmalu zatem pa še nad svojim vozilom. Kombi se je prevrnil, celotno dogajanje pa so posnele nadzorne kamere Darsa.

Slovenska policija ob tem opozarja, da moramo hitrost vedno prilagoditi vozniškim sposobnostim, vozniškemu znanju ter cesti, vozilu in zakonskim določilom. Prilagojena hitrost namreč rešuje življenja!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal