VIDEO: Pot med krošnjami na Rogli: Takšen je razgled s priljubljene točke!

Pot med krošnjami Pogorje na Rogli je nova pridobitev, ki bo zagotovo poskrbela za še več turistov in promocije.

Gre za objekt, sestavljen iz 522 metrov poti na višini do 20 metrov, na poti pa lahko stopimo tudi na 37 metrov visok stolp z notranjo potjo dolžine 521 metrov.

Atrakcijo so odprli pretekli petek, 20. septembra, celotna gradnja pa je stala 4,5 milijonov evrov. Obiskovalce bo obenem na poti pričakalo tudi nekaj izobraževalnih in adrenalinskih postaj - med njimi je moč najti tudi navidezno brezno.


Pot med krošnjami Pohorje, Facebook

Pot med krošnjami Pohorje, Facebook
Celotna pot je brez ovir, tako da je prijazna tudi starejšim, gibalno oviranim in invalidnim osebam, pa tudi družinam z otroškimi vozički.


In kakšne so cene vstopnic za Pot med krošnjami Pohorje?

Odrasli boste za vstopnico odšteli 10 evrov, družinska vstopnica pa znaša 25 evrov (2 odrasla in 2 otroka, mlajša od 14 let). Otroci, starejši in invalidi bodo za vstopnico odšteli 8 evrov. Za vse otroke, mlajše od 3. let je vstopnina brezplačna.Vir prikazne fotografije: Pot med krošnjami Pohorje, Facebook
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!