VIDEO: Pot med krošnjami na Rogli: Takšen je razgled s priljubljene točke!

Pot med krošnjami Pogorje na Rogli je nova pridobitev, ki bo zagotovo poskrbela za še več turistov in promocije.

Gre za objekt, sestavljen iz 522 metrov poti na višini do 20 metrov, na poti pa lahko stopimo tudi na 37 metrov visok stolp z notranjo potjo dolžine 521 metrov.

Atrakcijo so odprli pretekli petek, 20. septembra, celotna gradnja pa je stala 4,5 milijonov evrov. Obiskovalce bo obenem na poti pričakalo tudi nekaj izobraževalnih in adrenalinskih postaj - med njimi je moč najti tudi navidezno brezno.


Pot med krošnjami Pohorje, Facebook

Pot med krošnjami Pohorje, Facebook
Celotna pot je brez ovir, tako da je prijazna tudi starejšim, gibalno oviranim in invalidnim osebam, pa tudi družinam z otroškimi vozički.


In kakšne so cene vstopnic za Pot med krošnjami Pohorje?

Odrasli boste za vstopnico odšteli 10 evrov, družinska vstopnica pa znaša 25 evrov (2 odrasla in 2 otroka, mlajša od 14 let). Otroci, starejši in invalidi bodo za vstopnico odšteli 8 evrov. Za vse otroke, mlajše od 3. let je vstopnina brezplačna.Vir prikazne fotografije: Pot med krošnjami Pohorje, Facebook
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!