VIDEO: Potegavščina s šamponom je šla narobe! Tako se je razjezil mišičnjak

Na spletu ste zagotovo že videli potegavščine, pri katerih si med tuširanjem privoščijo nedolžne žrtve. Za nos jih potegnejo tako, da jim na glavo zlivajo šampon.

Za prav takšno potegavščino so se pri Youtube kanalu HoomanTV odločili tudi v teh dneh!

Tokrat so si privoščili kopalce ob plaži, ko so ti pristopili do javnih tušev. Ko so se umivali z vodo, je z vrhnje strani nepridiprav nanje zlival šampon. Nekatere reakcije žrtev so poskrbele za obilico smeha...

Med njimi je bil tudi mišičnjak, ki kar ni mogel verjeti, da se šampon z njegovih las nikakor ne izpere. Ko je ugotovil, kdo mu ves čas nagaja, je avtor potegavščine hitro pobral šila in kopita ter zbežal.

Na srečo je ob koncu mišičnjak le popustil, avtorju potegavščine pa dal roko. Poglejte si, kako so si nedolžne žrtve tokrat privoščili s šamponom!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Oni črnec me je spominjal na plemenskega bika, takega, ki tehta nekaj centov čez tono. Njega se navihancu ni bilo treba bati, ker taka gora slanine ne more teči niti 100m.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaSramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!