VIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...

Iz New Yorka prihaja video posnetek, v katerem je avtor posnel prav poseben prizor, ki mu je bil priča pred svojo hišo. Skozi okno je opazoval svoj bazen, ko je ob njem bilo veliko število vran.

Tako veliko, da se gladina vode v bazenu skorajda ni več videla...

V roke je takrat avtor posnetka vzel kamero, nato pa vse skupaj začel snemati. Ptice je začel tudi preštevati, nato pa hitro prišel do ironičnega zaključka, da jih je okoli 7 milijonov.

Avtor, ki mu na podlagi komentarjev v video posnetku humorja ne manjka, je kmalu zatem dejal, da bo odprl okno.

Ko so ptice zaslišale zvok ob odpiranju okna, so vse skupaj poletele v zrak - naravnost proti avtorju video posnetka. Okno je hitro zaprl, v naslednjem kadru pa je moč videti prazen bazen. No, je vsaj pregnal vrane!

Na njegovo "nesrečo" so se vrane v naslednjem prizoru znova vrnile, lastnik bazena pa očitno nepovabljenih gostov ne bo mogel pregnati...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"