VIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...

Iz New Yorka prihaja video posnetek, v katerem je avtor posnel prav poseben prizor, ki mu je bil priča pred svojo hišo. Skozi okno je opazoval svoj bazen, ko je ob njem bilo veliko število vran.

Tako veliko, da se gladina vode v bazenu skorajda ni več videla...

V roke je takrat avtor posnetka vzel kamero, nato pa vse skupaj začel snemati. Ptice je začel tudi preštevati, nato pa hitro prišel do ironičnega zaključka, da jih je okoli 7 milijonov.

Avtor, ki mu na podlagi komentarjev v video posnetku humorja ne manjka, je kmalu zatem dejal, da bo odprl okno.

Ko so ptice zaslišale zvok ob odpiranju okna, so vse skupaj poletele v zrak - naravnost proti avtorju video posnetka. Okno je hitro zaprl, v naslednjem kadru pa je moč videti prazen bazen. No, je vsaj pregnal vrane!

Na njegovo "nesrečo" so se vrane v naslednjem prizoru znova vrnile, lastnik bazena pa očitno nepovabljenih gostov ne bo mogel pregnati...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo