VIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijo

Nekateri ljudje nimajo prav nobenih zadržkov, ko imajo priložnost za svojo korist. Pri tem jih ne ustavi niti dejstvo, da bodo s svojim dejanjem nekoga oškodovali.

Tako je bilo te dni tudi v kraju Sarasota na Floridi, kjer je nadzorna kamera posnela prizor, ko je tatica izpred hiše ukradla dostavljen paket.

Nadzorna kamera je lastnika takoj opozorila, da je zaznala gibanje, zato se je hitro pognal v akcije. Nase je nadel obleko, vzel ključe avtomobila ter se odpravil za tatico. Med vožnjo je kmalu našel mlajši par, ki je pred tem ukradel paket pred njegovo hišo.

Na pomoč je poklical policiste, le nekaj minut zatem pa so modri angeli prispeli in kradljivca aretirali.

Ženska je med hojo sicer paket odvrgla, a so jo policisti skupaj z lastnikom paketa razkrinkali. Ta je noč s svojim fantom preživela v ločeni celici na policijski postaji.

Poglejte si, kako je lastnik kradljivcema paketov dal lekcijo po tem, ko ga je na nenavadno dogajanje pred hišo opozorila nadzorna kamera. Lekcija naučena?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo