VIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijo

Nekateri ljudje nimajo prav nobenih zadržkov, ko imajo priložnost za svojo korist. Pri tem jih ne ustavi niti dejstvo, da bodo s svojim dejanjem nekoga oškodovali.

Tako je bilo te dni tudi v kraju Sarasota na Floridi, kjer je nadzorna kamera posnela prizor, ko je tatica izpred hiše ukradla dostavljen paket.

Nadzorna kamera je lastnika takoj opozorila, da je zaznala gibanje, zato se je hitro pognal v akcije. Nase je nadel obleko, vzel ključe avtomobila ter se odpravil za tatico. Med vožnjo je kmalu našel mlajši par, ki je pred tem ukradel paket pred njegovo hišo.

Na pomoč je poklical policiste, le nekaj minut zatem pa so modri angeli prispeli in kradljivca aretirali.

Ženska je med hojo sicer paket odvrgla, a so jo policisti skupaj z lastnikom paketa razkrinkali. Ta je noč s svojim fantom preživela v ločeni celici na policijski postaji.

Poglejte si, kako je lastnik kradljivcema paketov dal lekcijo po tem, ko ga je na nenavadno dogajanje pred hišo opozorila nadzorna kamera. Lekcija naučena?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb