VIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solz

Ob preteklem božiču je na spletu pristal čudovit video posnetek, ki je mnoge gledalce z vsebino ganil do solz.

V njem je moč videti vojaka Bretta Beaverja, ko se je predčasno vrnil iz vojske, v šoli pa z obiskom presenetil svojega mlajšega bratca.

Brett Beaver si je za božič neizmerno želel obiskati svojo družino, njegova prošnja pa je bila uslišana. Za kratek čas je poletel nazaj v svojo domovino, tam pa najprej presenetil svojega mlajšega brata Maxa, ki šteje le 7 let.

Max pa je prav poseben fantič, saj se je rodil gluh. Prav zato je Brett vedel, da mora najprej presenetiti njega...

Obiskal je šolo za gluhe otroke v Michiganu, tam pa s pomočjo vzgojiteljic svojega bratca spravil iz učilnice. Niti sanjalo se mu ni, kakšno presenečenje ga čaka za vrati! Poglejte si čudovito snidenje med 20-letnim vojakom Brettom in njegovim 7 let starim gluhim bratcem Maxom.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke