VIDEO: Prehitel slovenski tovornjak in pred njim zaviral, nato je dobil lekcijo

Bralec Marko nam je v uredništvo poslal video posnetek, v katerem je s svojim tovornjakom bil udeležen v prometni nesreči.

Ko se je iz Trojan vozil proti Izlakam, ga je na klancu čez polno črto prehitel voznik osebnega avtomobila, nato pa je ta pred tovornjakom nalašč zaviral.

Voznik tovornjaka svojega težkega tovornega vozila ni mogel zaustaviti pravočasno, zaradi česar je s tovornjakom trčil v zadnji del avtomobila. Ob posredovanem video posnetku je voznik tovornjaka še zapisal, da je takšnemu početju voznikov priča skoraj vsak dan, prav to pa je bil razlog, da si je v svojem tovornjaku omislil kamero.

Dejal je, da ga veliko voznikov osebnih vozil prehiti, nato pa pred tovornjakom nalašč zavirajo. Zdaj mu je tega početja dovolj, zato bo vsakega voznika razkrinkal z video posnetkom!


Takšnih in podobnih voznikov je širom sveta veliko, prav pred kratkim pa je na spletu pristala kompilacija, v katero je avtor združil posnetke, podobne posnetku voznika tovornjaka iz Slovenije.

Le kaj roji voznikom osebnih vozil po glavi, da se odločajo za tako poigravanje s svojim življenjem?

0
Damjan Herman
Pred 11 tedni
Res je naredil prekršek z osebnim vozilom da je pri polni črti šel prehitevat .Pa naj povem zakaj .
Ker ta Marko in podobni v tovornjaku vozijo pod omejitvami kot je priporoceno in naredijo kolono in je redko kateri voznik tovornjaka toliko fer da se za minutko odstrani na odstavni pas oz. kjer je mozno postaviti ven da spusti naprej kolono ,ki jo je naredil.
Sedaj pa k bistvu ta ga je šev prehitevati v ravnini kjer prej mogoče ni bilo opcije in ko mu je končno uspelo je definitivno ta šofer Marko v tovornjaku mu blendal dajal dolge luči in seveda hupal neprestano in mu je uspelo sprovocirati šoferja ki je po pol urnem času za njim le uspelo prehitet pa čeprav v prekršku ampak to ni stvar šoferja tovornjaka kajti danes vsi delamo take ali drugacne prekrske v prometu enkrat te dobijo organi drugic ne ampak definitivno je veliko soferjev tovornjaka kot Marko ki prav uživajo in po malem izzivaju da naredijo kolono.
Jaz osebno priporocam da si tudi vozniki osebnega vozila nabavite kamero spedaj in zadaj saj ni vec tako drago in ko pride do tega lahko pokažemu organu kako je oviral promet pod omejitvami in naredil kolono .In zaradi taksnih pride do nesreč saj niso vsi strpni vozniki.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?