VIDEO: Prehitel slovenski tovornjak in pred njim zaviral, nato je dobil lekcijo

Bralec Marko nam je v uredništvo poslal video posnetek, v katerem je s svojim tovornjakom bil udeležen v prometni nesreči.

Ko se je iz Trojan vozil proti Izlakam, ga je na klancu čez polno črto prehitel voznik osebnega avtomobila, nato pa je ta pred tovornjakom nalašč zaviral.

Voznik tovornjaka svojega težkega tovornega vozila ni mogel zaustaviti pravočasno, zaradi česar je s tovornjakom trčil v zadnji del avtomobila. Ob posredovanem video posnetku je voznik tovornjaka še zapisal, da je takšnemu početju voznikov priča skoraj vsak dan, prav to pa je bil razlog, da si je v svojem tovornjaku omislil kamero.

Dejal je, da ga veliko voznikov osebnih vozil prehiti, nato pa pred tovornjakom nalašč zavirajo. Zdaj mu je tega početja dovolj, zato bo vsakega voznika razkrinkal z video posnetkom!


Takšnih in podobnih voznikov je širom sveta veliko, prav pred kratkim pa je na spletu pristala kompilacija, v katero je avtor združil posnetke, podobne posnetku voznika tovornjaka iz Slovenije.

Le kaj roji voznikom osebnih vozil po glavi, da se odločajo za tako poigravanje s svojim življenjem?

0
Damjan Herman
Pred 20 tedni
Res je naredil prekršek z osebnim vozilom da je pri polni črti šel prehitevat .Pa naj povem zakaj .
Ker ta Marko in podobni v tovornjaku vozijo pod omejitvami kot je priporoceno in naredijo kolono in je redko kateri voznik tovornjaka toliko fer da se za minutko odstrani na odstavni pas oz. kjer je mozno postaviti ven da spusti naprej kolono ,ki jo je naredil.
Sedaj pa k bistvu ta ga je šev prehitevati v ravnini kjer prej mogoče ni bilo opcije in ko mu je končno uspelo je definitivno ta šofer Marko v tovornjaku mu blendal dajal dolge luči in seveda hupal neprestano in mu je uspelo sprovocirati šoferja ki je po pol urnem času za njim le uspelo prehitet pa čeprav v prekršku ampak to ni stvar šoferja tovornjaka kajti danes vsi delamo take ali drugacne prekrske v prometu enkrat te dobijo organi drugic ne ampak definitivno je veliko soferjev tovornjaka kot Marko ki prav uživajo in po malem izzivaju da naredijo kolono.
Jaz osebno priporocam da si tudi vozniki osebnega vozila nabavite kamero spedaj in zadaj saj ni vec tako drago in ko pride do tega lahko pokažemu organu kako je oviral promet pod omejitvami in naredil kolono .In zaradi taksnih pride do nesreč saj niso vsi strpni vozniki.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, voznik se je odločil za maščevanjeVIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonik