VIDEO: Prehitel slovenski tovornjak in pred njim zaviral, nato je dobil lekcijo

Bralec Marko nam je v uredništvo poslal video posnetek, v katerem je s svojim tovornjakom bil udeležen v prometni nesreči.

Ko se je iz Trojan vozil proti Izlakam, ga je na klancu čez polno črto prehitel voznik osebnega avtomobila, nato pa je ta pred tovornjakom nalašč zaviral.

Voznik tovornjaka svojega težkega tovornega vozila ni mogel zaustaviti pravočasno, zaradi česar je s tovornjakom trčil v zadnji del avtomobila. Ob posredovanem video posnetku je voznik tovornjaka še zapisal, da je takšnemu početju voznikov priča skoraj vsak dan, prav to pa je bil razlog, da si je v svojem tovornjaku omislil kamero.

Dejal je, da ga veliko voznikov osebnih vozil prehiti, nato pa pred tovornjakom nalašč zavirajo. Zdaj mu je tega početja dovolj, zato bo vsakega voznika razkrinkal z video posnetkom!


Takšnih in podobnih voznikov je širom sveta veliko, prav pred kratkim pa je na spletu pristala kompilacija, v katero je avtor združil posnetke, podobne posnetku voznika tovornjaka iz Slovenije.

Le kaj roji voznikom osebnih vozil po glavi, da se odločajo za tako poigravanje s svojim življenjem?

0
Damjan Herman
Pred 1 tednom
Res je naredil prekršek z osebnim vozilom da je pri polni črti šel prehitevat .Pa naj povem zakaj .
Ker ta Marko in podobni v tovornjaku vozijo pod omejitvami kot je priporoceno in naredijo kolono in je redko kateri voznik tovornjaka toliko fer da se za minutko odstrani na odstavni pas oz. kjer je mozno postaviti ven da spusti naprej kolono ,ki jo je naredil.
Sedaj pa k bistvu ta ga je šev prehitevati v ravnini kjer prej mogoče ni bilo opcije in ko mu je končno uspelo je definitivno ta šofer Marko v tovornjaku mu blendal dajal dolge luči in seveda hupal neprestano in mu je uspelo sprovocirati šoferja ki je po pol urnem času za njim le uspelo prehitet pa čeprav v prekršku ampak to ni stvar šoferja tovornjaka kajti danes vsi delamo take ali drugacne prekrske v prometu enkrat te dobijo organi drugic ne ampak definitivno je veliko soferjev tovornjaka kot Marko ki prav uživajo in po malem izzivaju da naredijo kolono.
Jaz osebno priporocam da si tudi vozniki osebnega vozila nabavite kamero spedaj in zadaj saj ni vec tako drago in ko pride do tega lahko pokažemu organu kako je oviral promet pod omejitvami in naredil kolono .In zaradi taksnih pride do nesreč saj niso vsi strpni vozniki.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami