VIDEO: Prehitel slovenski tovornjak in pred njim zaviral, nato je dobil lekcijo

Bralec Marko nam je v uredništvo poslal video posnetek, v katerem je s svojim tovornjakom bil udeležen v prometni nesreči.

Ko se je iz Trojan vozil proti Izlakam, ga je na klancu čez polno črto prehitel voznik osebnega avtomobila, nato pa je ta pred tovornjakom nalašč zaviral.

Voznik tovornjaka svojega težkega tovornega vozila ni mogel zaustaviti pravočasno, zaradi česar je s tovornjakom trčil v zadnji del avtomobila. Ob posredovanem video posnetku je voznik tovornjaka še zapisal, da je takšnemu početju voznikov priča skoraj vsak dan, prav to pa je bil razlog, da si je v svojem tovornjaku omislil kamero.

Dejal je, da ga veliko voznikov osebnih vozil prehiti, nato pa pred tovornjakom nalašč zavirajo. Zdaj mu je tega početja dovolj, zato bo vsakega voznika razkrinkal z video posnetkom!


Takšnih in podobnih voznikov je širom sveta veliko, prav pred kratkim pa je na spletu pristala kompilacija, v katero je avtor združil posnetke, podobne posnetku voznika tovornjaka iz Slovenije.

Le kaj roji voznikom osebnih vozil po glavi, da se odločajo za tako poigravanje s svojim življenjem?

0
Damjan Herman
Pred 1 mesecem
Res je naredil prekršek z osebnim vozilom da je pri polni črti šel prehitevat .Pa naj povem zakaj .
Ker ta Marko in podobni v tovornjaku vozijo pod omejitvami kot je priporoceno in naredijo kolono in je redko kateri voznik tovornjaka toliko fer da se za minutko odstrani na odstavni pas oz. kjer je mozno postaviti ven da spusti naprej kolono ,ki jo je naredil.
Sedaj pa k bistvu ta ga je šev prehitevati v ravnini kjer prej mogoče ni bilo opcije in ko mu je končno uspelo je definitivno ta šofer Marko v tovornjaku mu blendal dajal dolge luči in seveda hupal neprestano in mu je uspelo sprovocirati šoferja ki je po pol urnem času za njim le uspelo prehitet pa čeprav v prekršku ampak to ni stvar šoferja tovornjaka kajti danes vsi delamo take ali drugacne prekrske v prometu enkrat te dobijo organi drugic ne ampak definitivno je veliko soferjev tovornjaka kot Marko ki prav uživajo in po malem izzivaju da naredijo kolono.
Jaz osebno priporocam da si tudi vozniki osebnega vozila nabavite kamero spedaj in zadaj saj ni vec tako drago in ko pride do tega lahko pokažemu organu kako je oviral promet pod omejitvami in naredil kolono .In zaradi taksnih pride do nesreč saj niso vsi strpni vozniki.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!