VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!

Te dni je splet obkrožil čudovit video posnetek iz Ajdovščine, pri katerem lahko spremljamo prav posebno presenečenje za najmlajše.

Eden izmed pilotov Aerokluba Josipa Križaja je vzletel z ajdovskega letališča, najmlajše med tekmovanjem na nogometnem igrišču pa obdaril z bonboni.

"Hvala AK Josip Križaj za super presenečenje in bonbone," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani ND Primorje Ajdovščina, ki velja za uradno stran nogometnega kluba iz Ajdovščine.


ND Primorje Ajdovščina, Facebook
Prav včeraj se je zaključil derbi med Tabor Sežano in ND Primorje, kjer so Ajdovci ob remiju osvojili naslov prvaka v drugi ligi. Po 13 letih se nogometni klub ND Ajdovščina tako seli v prvo ligo.

Pred tem je bilo veselo na ajdovskem nogometnem stadionu, kjer so najmlajše presenetili na prisrčen način. Iz letala so namreč na nogometno zelenico vrgli veliko število bonbonov, najmlajšim pa na obraz privabili nasmešek in poskrbeli za iskreno veselje.

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Ko sem bil še majhen, je bil priljubljen način obveščanja v smeri veselic in zabav takšen, da so z manjšega aviona spuščali letake formata A5. Deca smo se gnali za temi "listeki" do onemoglosti. Glavni je seveda bil tisti, ki jih je nabral največ....
Oj mladosti moja, kam si šla, oj kje si...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!