VIDEO: Pretepač pljunil malo deklico, oče ga je razbil kot kanto

V Mehiki je rokoborba zelo priljubljen šport. Vso pozornost je te dni ukradel incident, v katerem se je en izmed borcev kar dvakrat osmešil. Najprej je pogumni borec storil nekaj nedopustnega.

Po tem, ko se je z njim hotela rokovati mala deklica, je svojo roko odmaknil, nato pa fanjo pljunil. Zatem je svojo pot nadaljeval, a tu se še ni vse končalo. Za borcem se je pognal besni oče deklice in mu pokazal, kakšen borec v resnici je. Z golimi rokami se je spravil nanj in ga po domače razbil kot kanto.

Posnetek je postal velika uspešnica, očetu deklice pa zdaj čestitajo iz vseh koncev sveta. Si je borec zaslužil tako lekcijo?
0
Miha Bukovac
Pred 2 tedni
Ovaj idiot "rokoborec" samo lahko dvigne adrenalin nekateremu, in to je napravio očetu deklice, dobro da je pravemu to storio!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja