VIDEO: Prihaja nadaljevanje Titanika? Napovednik o novem delu obkrožil svet!

Youtube uporabnik, ki se skriva pod vzdevkom VJ4rawr2, je na spletu objavil napovednik za nov del filma Titanik, ki je luč sveta ugledal že leta 1997.

Napovednik je v resnici parodija na žalosten konec v filmu Titanik, do danes pa je v pičlih nekaj dneh dosegel že več kot 3 milijone ogledov.

Film Titanik je z 11 oskarji nagrajen ameriški film, ki govori o potopitvi ladje RMS Titanic, ki je veljala za nepotopljivo. Romantična drama režiserja Jamesa Camerona je doživela velik uspeh, v glavnih vlogah pa sta takrat mnogo slave požela filmska igralca Kate Winslet in Leonardo DiCaprio kot Rose DeWitt Bukater in Jack Dawson.

V napovedniku, pri katerem gre v resnici za parodijo, je avtor pripravil nadaljevanje na žalosten konec, ko je Jack za vedno potonil na dno morja.

Napovednik je naslovil z besedami "Vrnitev Jacka", v njem pa prikazal razplet po usodni nesreči ladje RMS Titanic. Jack se je vrnil do Rose, skupaj pa sta po videnem srečno živela do konca svojih dni!

Nadaljevanja filma Titanik tako skoraj zagotovo ne bo, se pa lahko vsi skupaj zadovoljimo z izmišljenim napovednikom, ki razplet zgodbe ponese na popolnoma drugo raven.
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Se veselim premiere...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ris pred hišo napadel žensko, mož ga je zgrabil in vrgel čez dvoriščeVIDEO: Alenka Bratušek z neposrečeno izjavo, Janša se smeji do solzVIDEO: Nenavadna nesreča sredi Trsta, z vozilom se je prevrnil SlovenecMed poroko nasmejal goste: Poglej, kako si je pred oltarjem privoščil ženina!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Tomaž Domicelj: Parodija, ki se ji smeji Slovenija!Mučili so se, da bi odprli pokrov kozarca: Osramotila jih je ženska!Slovenka navdušila na harmoniko: Zaigrala je pesem iz filma Cvetje v jeseni!Nuška Drašček zapela s hrvaško legendo: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!Sredi gozda sta jahačici doživeli šok: Konje sta napadla dva haskija!Na plaži posneli nesrečo letala: Pristalo je kar v morju!VIDEO: Čudežni met Luke Dončića, ob zvoku sirene je zadel trojko za zmago!Redar si je mislil, da je nogometaš: Tako se je osmešil med tekmo!Starejši par se objame po koncu karantene, prizor te zadane v čustvaŽiga Rustja in Gregor Ravnik zapela legendarno slovensko uspešnico "Otroci morja"Posnetek mucke senzacija na spletu: Tako je trenirala za pretep!Voznik spregledal motorista, rešil se je v zadnji sekundiVIDEO: Posnetek iz slovenskih gozdov: Tako sta se udarila dva medveda!VIDEO: Hrvaški gasilci črpali vodo iz potopljene barke, javnost se jim posmehujeVIDEO: Nastop, ki je prevzel Slovenijo: Tako so zapeli dve slovenski uspešnici!Nekdanji vojak trenira mačko: Poglej, kakšnih trikov jo je naučil!Veterinarji iz slona potegnili 1,7 kilogramov težak žolčni kamenZaljubljena sta že 67 let: Za obletnico poroke so ju ganili do solz!Aligator poskrbel za šok: Tako je pred ribičem ukradel ujeto ribo!Bepop in Gadi zapeli pesem "Ti si moje sonce": Njihov nastop je prava uspešnica!Psička skrivala borovnice, nato jih je pred lastnico izpljunila