VIDEO: Prihaja največja pošilka snega te zime. Poglejte, kje vse bo snežilo!

Ob začetku zime smo dočakali kar nekaj snega, nato pa se je zima v mesecu januarju poslovila. Januar je bil v večjem delu Slovenije en izmed najtoplejših v zadnjih stotih letih. Že jutri, v petek, pa bo zima znova pokazala svoje zobe in celotno Slovenijo prekrila z večjo količino snega.

Zapadlo bo med 10 in 25 centimetrov snega, v gorah pa lahko pričakujemo tudi 1 meter debelo snežno odejo. Dnevne temperature se bodo spustile tudi za 15 stopinj Celzija.Količino zapadlega snega so na sliki prikazali tudi na portalu Neurje.si, opozarjajo pa, da so pri njihovi napovedi možna odstopanja. Razlog tiči v razgibanem terenu Slovenije, zaradi česar je v določenih krajih težko napovedati pravo količino snega.

Na spletni strani 24ur.com so delili animacijo, ki prikazuje, kako bo sneg v petek dopoldan postopoma zajel celotno Slovenijo. Če se bodo napovedi meteorologov uresničile, pa bomo videli že jutri!

Vir: 24ur
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Medtem, ko na Ptuju vsi plužimo in frezamo pa ga, zanimivo, župnik še vedno mečejo na roko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voditeljico, slovenski poslanec ji je povedal svojeVIDEO: Bosanski voditelj šokiral Slovence. Tako zadolžena je Slovenija!Ste videli, kaj je storil na snegu? Temu vozniku se danes smeji vsa Slovenija!VIDEO: To je šok, ki so ga slovenski novinarji doživeli med vožnjo po avtocestiVIDEO: Slovenski voznik prehiteval Audija, nato doživel ta ŠOK!VIDEO: Tako je Prevc med intervjujem nasmejal Slovenijo. Poglej si posnetek!VIDEO: Slovenija v ŠOKU, Tim Gajser z zlomom čeljusti obležal na progiDeklico so za pusta oblekli v ptico. Ko se obrne, vsakogar spravi v smeh!SMEH: Ne boste verjeli, kaj je storila možu na ValentinovoVsi se jezijo ne tega voznika! Ne boste verjeli, kaj je počel pred rešilcem...Bila je naveličana sivih las. Ko vidiš njeno preobrazbo, ostaneš brez besed!SMEH: Posnetek s smučišča Kope nasmejal Slovence. To so naredili z motorjem!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija. Poglejte si, kaj je izjavila...VIDEO: Vroč nastop Nike Zorjan premalo za finale! Se ji je zgodila krivica?VIDEO: Pretežka proga? Flip Flisar s tem odgovorom nasmejal vso SlovenijoInštruktor jo je učil, kako točiti gorivo. Kar se zgodi, je vse spravilo v smeh!Sodniki so dvomili v izbiro pesmi te babice. Ko je začela peti, so vsi zajokali!Sodniki so ob njeni izbiri pesmi zavijali z očmi. Ko začne peti, vsi obmolknejo!Deklica je začela peti pesem Celine Dion, sodniki so komaj verjeli ušesom4 moški so začeli plesati. Ko se jim pridruži še en, ti gredo kocine pokonci!