VIDEO: Prihaja največja pošilka snega te zime. Poglejte, kje vse bo snežilo!

Ob začetku zime smo dočakali kar nekaj snega, nato pa se je zima v mesecu januarju poslovila. Januar je bil v večjem delu Slovenije en izmed najtoplejših v zadnjih stotih letih. Že jutri, v petek, pa bo zima znova pokazala svoje zobe in celotno Slovenijo prekrila z večjo količino snega.

Zapadlo bo med 10 in 25 centimetrov snega, v gorah pa lahko pričakujemo tudi 1 meter debelo snežno odejo. Dnevne temperature se bodo spustile tudi za 15 stopinj Celzija.Količino zapadlega snega so na sliki prikazali tudi na portalu Neurje.si, opozarjajo pa, da so pri njihovi napovedi možna odstopanja. Razlog tiči v razgibanem terenu Slovenije, zaradi česar je v določenih krajih težko napovedati pravo količino snega.

Na spletni strani 24ur.com so delili animacijo, ki prikazuje, kako bo sneg v petek dopoldan postopoma zajel celotno Slovenijo. Če se bodo napovedi meteorologov uresničile, pa bomo videli že jutri!

Vir: 24ur
0
JeklenaPest
Pred 28 tedni
Medtem, ko na Ptuju vsi plužimo in frezamo pa ga, zanimivo, župnik še vedno mečejo na roko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...