VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjost

Priljubljena trgovina Primark je v ljubljanskem Cityparku odprla svoja vrata. Do zdaj je bila trgovina, ki privablja kupce z nizkimi cenami in pestro ponudbo, Slovencem najbližje v avstrijskem Gradcu.

Lastniki obljubljajo, da bodo v novi trgovini v Ljubljani na voljo modni izdelki po zadnjih trendih tako za ženske, kot tudi za moške in otroke.

Trgovina in sama postavitev bo obenem zasnovana na Primarkovi najsodobnejši notranji opremi.

Danes ob 10:30 se je za javnost uradno odprla trgovina Primark, pred samo zgradbo pa se je zbrala velika množica ljudi. Nekateri so na odprtje trgovine čakali tudi več kot uro in pol, gneča pa je tam predvsem v začetnih dneh poslovanja več kot pričakovana.

Vzdušje pred odprtjem trgovine Primark:


Trgovino Primark so v Ljubljani obiskali tudi mnogi kupci, ki prihajajo iz Hrvaške, Srbije in drugih držav iz regije. Poglejte si, kako izgleda notranjost trgovine Primark, ki je danes v ljubljanskem Cityparku odprla vrata!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Zaspal je ob bazenu, nato pa šok: Prebudil ga je medved!Potepuška psička vsak dan čakala pred njeno hišo: Posnetek ti bo polepšal dan!Marko Potrč znova udaril: "Nimamo rekordnih okužb, maske ne bom nosil!"Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Grozljivka na avtocesti: Motorista je nalašč sklatil pri 140 km/hFilip iz Laškega zapel operno pesem: Njegov glas je balzam za dušo!Pilotka navdušila s posnetkom: Tako je letela na Portugalsko!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Domačini rešili deklico, ki je padla iz tretjega nadstropjaŽenska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Kamera sredi noči posnela ganljiv prizor: Malček se je stisnil k svojemu kužku!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePevci so zapeli v prazni cerkvi: Njihov nastop je kot bi poslušal angele!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!