VIDEO: Primorcu se je odtrgal film: Pred policisti z znakom stolkel svoj BMW

Prizor iz Amerike, morda prizor iz filma? Ne bo držalo. Iz vasice Dobrovo v Občini Brda prihaja video posnetek preteklega dogajanja, pri katerem so morali posredovati policisti.

Stari znanec policije je tam v večernih urah poskrbel za pravo norišnico, ki so jo zgroženi prebivalci posneli na mobilni telefon.

Splet obkroža video posnetek iz Primorske, v katerem je moč spremljati dogajanje v vasici Dobrovo. Voznik vozila znamke BMW je najprej v stilu filma "Hitri in drzni" v krožišču dirkal v nasprotno smer, njegov poskus "drifta" pa bi z lahko označili za polom. Predvsem če upoštevamo dejstvo, kaj je sledilo po tem.

Voznik se je namreč čez nekaj časa vrnil do krožišča, tam pa zaradi neprilagojene hitrosti najprej trčil v prometni znak, nato pa še v oljko, ki stoji na sredini krožišča.

Prehitremu dirkaču se je kmalu zatem odtrgal film - kot da ni bila le nesreča dovolj, se je znesel še nad svojim vozilom. Večkrat je po njem udarjal s pestjo in prometnim znakom, misli pa mu ni zbistril niti prihod policistov.

Policisti so v nadaljevanju postopka ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako je v postopku odločno odklonil preizkus alkoholiziranosti in odrejen strokovni pregled v zdravstveni ustanovi zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil ali drugih psihoaktivnih snovi v organizmu. Na kraju nesreče se je nedostojno vedel do policistov, zanj pa so odredili policijsko pridržanje. Policisti so vozniku zasegli tudi osebno vozilo znamke BMW, svoja dejanja pa bo moral zagovarjati še pred sodnikom.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Po policijskem bi raje lopnil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Italijan vztrajal, da gre na kavo: Posnetek te bo nasmejal do solz!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrtiVIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"Italijanki v karanteni prekipelo: Takšno lekcijo je dala svojemu možu!Posnetek iz Neaplja razkriva, zakaj je v Italiji toliko smrtnih žrtevNovinar ni mogel ostati resen: Kužka sta ga nasmejala do solz!Ameriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Neverjeten prizor iz Srbije: Tako je babica na "sprehod" peljala svojega kužka!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašDenis Avdić in Ranko Babić poskrbela za smeh: Pred kamero sta se morala lagati!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Tovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiŠpanski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenjeRibič je ujel velikega krapa: Ko se je slikal z njim, mu je pobegnil v vodo!Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Gojko Ajkula delil svoje nasvete, kaj početi v karanteniTim Kores rešuje življenje: 29-letni punci bo daroval kostni mozegJana Morelj ganila Slovenijo: To je razlog, da je jokala pred kamerami!Vladimir Putin kaznoval lekarne, ki so povišale cene mask in razkužilHrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Psička, ki poskrbi za dobro voljo: Tako je skakala v kup listja!Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!Slovenci maske uporabljamo narobe: Medicinska sestra pokazala pravilen način!