VIDEO: Primorcu se je odtrgal film: Pred policisti z znakom stolkel svoj BMW

Prizor iz Amerike, morda prizor iz filma? Ne bo držalo. Iz vasice Dobrovo v Občini Brda prihaja video posnetek preteklega dogajanja, pri katerem so morali posredovati policisti.

Stari znanec policije je tam v večernih urah poskrbel za pravo norišnico, ki so jo zgroženi prebivalci posneli na mobilni telefon.

Splet obkroža video posnetek iz Primorske, v katerem je moč spremljati dogajanje v vasici Dobrovo. Voznik vozila znamke BMW je najprej v stilu filma "Hitri in drzni" v krožišču dirkal v nasprotno smer, njegov poskus "drifta" pa bi z lahko označili za polom. Predvsem če upoštevamo dejstvo, kaj je sledilo po tem.

Voznik se je namreč čez nekaj časa vrnil do krožišča, tam pa zaradi neprilagojene hitrosti najprej trčil v prometni znak, nato pa še v oljko, ki stoji na sredini krožišča.

Prehitremu dirkaču se je kmalu zatem odtrgal film - kot da ni bila le nesreča dovolj, se je znesel še nad svojim vozilom. Večkrat je po njem udarjal s pestjo in prometnim znakom, misli pa mu ni zbistril niti prihod policistov.

Policisti so v nadaljevanju postopka ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako je v postopku odločno odklonil preizkus alkoholiziranosti in odrejen strokovni pregled v zdravstveni ustanovi zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil ali drugih psihoaktivnih snovi v organizmu. Na kraju nesreče se je nedostojno vedel do policistov, zanj pa so odredili policijsko pridržanje. Policisti so vozniku zasegli tudi osebno vozilo znamke BMW, svoja dejanja pa bo moral zagovarjati še pred sodnikom.
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Po policijskem bi raje lopnil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Dekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaHrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!