VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcem

Nadzorna kamera pred eno izmed hiš v Los Angelesu je posnela grozljivo dejanje zaposlene pri ameriški pošti, ko je pred vhodom s solzivcem nalašč poškropila kužka.

Prizor je razjezil mnoge na spletu, saj je bil kuža ves čas zelo prijazen do brezsrčne ženske!

Ko je video posnetek pregledal lastnik kužka, je ob videnem pobesnel. Njegov štirinožni prijatelj Coco je bil do vsakega obiskovalca prijazen, zato je dejanje ženske povsem neopravičljivo.

Nadzorna kamera je sprva posnela žensko poštarko, ko se je približala poštnemu nabiralniku, ko se ji je približal kuža Coco. Kljub temu, da je bil kuža prijazen, je brezsrčna ženska v roke vzela solzivec, nato pa psa z njim poškropila!

Ameriška pošta se je lastniku že opravičila, njihova delavka pa je že ostala brez službe. Mnogi na spletu zdaj zahtevajo ostro kazen za žensko, ki je na podel način napadla prijaznega kužka!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tu ne morem ostati kulturen. PRASICA!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Kupila sta star skedenj in ga prenovila: Nova podoba ti vzame sapo!Ko je stopil na oder, je ostal tiho: Njegov razlog je ganil sodnike!Morski pes napadel ribiče v kanujuDekle, ki na spletu ruši rekorde: Zaljubili se boste v njen angelski glas!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!Gost nasmejal z masko: Tako je jedel v restavarciji!Anej Piletič iz BQL pokazal, v kakšni hiši živiPotapljačem se je približal kitovec in jih prosil za pomoč: Rešili so mu življenje!VIDEO: Provokacija sredi Ljubljane: Tako se je spravil nad harmonikaša!Lastnik je pred mucko začel peti: Njena reakcija te nasmeje do solz!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!Kuža je iz bazena reševal žogo: Za nobeno ceno se ni hotel zmočiti!Ropar v zlatarno vstopil s pištolo: Prodajalec mu je dal vetra!V gostilni je zaigrala na harmoniko: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Nepotrpežljiv voznik iz Slovenije: Na ozki cesti je dobil lekcijo!Nepozaben prizor na Hrvaškem: Na obalo je priplaval delfin!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Posnetek, ki je razjokal Hrvate: Invalidnemu dečku ne pustijo v vrtec!Šokanten posnetek kače: Napadla je svojo lastnico!VIDEO: Nova čarovnija Luke Dončića: Tako je koš zadel z 10 metrov!Moški iz Kanade vsak dan sede na teraso: Že 25 let skrbi za rakune!