VIDEO: Prizor iz Ljubljane razjezil Slovence, to so igrali na veliko noč

Na spletu je pristal video posnetek, ki je med nekaterimi Slovenci dvignil veliko prahu. Na veliko noč, ki velja za najpomembnejši krščanski praznik, je za dobro jutro v centru mesta Ljubljana v bližini Tromostovja bilo slišati glasbo, ki na tak praznik po prepričanju mnogih ne sodi.

Skupina petih glasbenikov je center preplavila z ritmi, ki so po komentarjih sodeč mnoge Slovence razjezili.

Spadate tudi vi v tisto skupino ljudi, ki jih bi taka glasba v glavnem mestu Slovenije razjezila ali ste mnenja, da se na tak način obogatuje kulturo in sožitje z drugimi ljudmi na naših tleh?
0
Vili Brus
Pred 3 tedni
Madona. Če pa igrajo sredi Ljubljane kak swing, blues., jazz ,ki pa resnično niam nič niti z Evropo kaj pa šele Slovenijo, potem je pa tonajboj kulturen dogodek Slovenije? Marš! Kleronacisti (nacionalisti)
3
Klavdija Smajilović
Pred 3 tedni
Razjezil je nacionaliste ki sejejo jezo in sovraštvo do vseh ki so neslovenci.Žalostno kam smo prišli da se sodimo med sabo po mejah ki jih bog ni ustvaril
-3
Milan Voda
Pred 3 tedni
Adijo
SLOVENIJA
V Sloveniji
Lahko počneš karkoli
Če si tujec
Slovenci pa marš V kočo
1
Miha Bukovac
Pred 3 tedni
Živimo v 21. stoletju, v času "demokracije" in "svoboščine", muzikantje imajo pravico svirati svojo glazbo dok ih ljudstvo tolerira, oziroma ne nagna. Tudi prebivalci imajo pravico biti fašisti, nacisti in sovražni do njihove glazbe! To pomeni da lahko muzicirajo dok imajo zakonsko dovoljenje, oziroma dok ne bodo nagnani!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja