VIDEO: Prizor iz Ljubljane razjezil Slovence, to so igrali na veliko noč

Na spletu je pristal video posnetek, ki je med nekaterimi Slovenci dvignil veliko prahu. Na veliko noč, ki velja za najpomembnejši krščanski praznik, je za dobro jutro v centru mesta Ljubljana v bližini Tromostovja bilo slišati glasbo, ki na tak praznik po prepričanju mnogih ne sodi.

Skupina petih glasbenikov je center preplavila z ritmi, ki so po komentarjih sodeč mnoge Slovence razjezili.

Spadate tudi vi v tisto skupino ljudi, ki jih bi taka glasba v glavnem mestu Slovenije razjezila ali ste mnenja, da se na tak način obogatuje kulturo in sožitje z drugimi ljudmi na naših tleh?
0
Vili Brus
Pred 1 mesecem
Madona. Če pa igrajo sredi Ljubljane kak swing, blues., jazz ,ki pa resnično niam nič niti z Evropo kaj pa šele Slovenijo, potem je pa tonajboj kulturen dogodek Slovenije? Marš! Kleronacisti (nacionalisti)
3
Klavdija Smajilović
Pred 1 mesecem
Razjezil je nacionaliste ki sejejo jezo in sovraštvo do vseh ki so neslovenci.Žalostno kam smo prišli da se sodimo med sabo po mejah ki jih bog ni ustvaril
-3
Milan Voda
Pred 1 mesecem
Adijo
SLOVENIJA
V Sloveniji
Lahko počneš karkoli
Če si tujec
Slovenci pa marš V kočo
1
Miha Bukovac
Pred 1 mesecem
Živimo v 21. stoletju, v času "demokracije" in "svoboščine", muzikantje imajo pravico svirati svojo glazbo dok ih ljudstvo tolerira, oziroma ne nagna. Tudi prebivalci imajo pravico biti fašisti, nacisti in sovražni do njihove glazbe! To pomeni da lahko muzicirajo dok imajo zakonsko dovoljenje, oziroma dok ne bodo nagnani!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami