VIDEO: Prizor iz Ljubljane razjezil Slovence, to so igrali na veliko noč

Na spletu je pristal video posnetek, ki je med nekaterimi Slovenci dvignil veliko prahu. Na veliko noč, ki velja za najpomembnejši krščanski praznik, je za dobro jutro v centru mesta Ljubljana v bližini Tromostovja bilo slišati glasbo, ki na tak praznik po prepričanju mnogih ne sodi.

Skupina petih glasbenikov je center preplavila z ritmi, ki so po komentarjih sodeč mnoge Slovence razjezili.

Spadate tudi vi v tisto skupino ljudi, ki jih bi taka glasba v glavnem mestu Slovenije razjezila ali ste mnenja, da se na tak način obogatuje kulturo in sožitje z drugimi ljudmi na naših tleh?
0
Vili Brus
Pred 15 tedni
Madona. Če pa igrajo sredi Ljubljane kak swing, blues., jazz ,ki pa resnično niam nič niti z Evropo kaj pa šele Slovenijo, potem je pa tonajboj kulturen dogodek Slovenije? Marš! Kleronacisti (nacionalisti)
3
Klavdija Smajilović
Pred 15 tedni
Razjezil je nacionaliste ki sejejo jezo in sovraštvo do vseh ki so neslovenci.Žalostno kam smo prišli da se sodimo med sabo po mejah ki jih bog ni ustvaril
-3
Milan Voda
Pred 15 tedni
Adijo
SLOVENIJA
V Sloveniji
Lahko počneš karkoli
Če si tujec
Slovenci pa marš V kočo
1
Miha Bukovac
Pred 15 tedni
Živimo v 21. stoletju, v času "demokracije" in "svoboščine", muzikantje imajo pravico svirati svojo glazbo dok ih ljudstvo tolerira, oziroma ne nagna. Tudi prebivalci imajo pravico biti fašisti, nacisti in sovražni do njihove glazbe! To pomeni da lahko muzicirajo dok imajo zakonsko dovoljenje, oziroma dok ne bodo nagnani!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ste že videli, kaj je jezni policist storil ob nesreči pri Trojanah?VIDEO: Šok za hrvaške gasilce med tekmo! To je posnetek, ki obkroža državo...VIDEO: Jelinčiču je znova prekipelo, dovolj ima "nategovanja". Je povedal prav?Oče je v avtu delal "selfie", nato je družina začela kričati! Nekdo je bil v prtljažniku...VIDEO: Tako se je zmešalo hrvaškemu komentatorju, ko je Mandžukić zabil golVIDEO: To je pesem, s katero je Lea Sirk zmagala na Melodijah morja in sonca!VIDEO: Juncker tako pijan, da ni mogel niti hoditi?Ženin je poljubil nevesto! Sekundo zatem so gostje priča izjemnemu čudežu...SMEH: Kako Balkanci navijajo za Hrvaško? Privoščili so si tudi Slovence...VIDEO: Šok pri Trojanah! To je nesreča, ki je zaprla štajersko avtocesto...Zapela sta skupaj s sestrico! Niti slutila nista, kaj se je dogajalo v ozadju...Vrnil se je do pogorele hiše, nato pa to! Poglejte, kdo mu je pritekel naproti...VIDEO: Sin hrvaškega nogometaša postal zvezda, po tekmi je vsem ukradel srceVIDEO: Drama na Tajskem je končana, rešili so vse dečke in trenerjaBabica pokaza, kako pospraviti posteljnino! Njena "tehnika" je nasmejala mnoge...Trojčki so tiho sedeli na kavču. Poglejte si reakcijo, ko v sobo vstopi oče!VIDEO: Poglejte si, kako so iz poplavljene tajske jame reševali ujete dečke15-letno dekle na ameriškem talentu "odpihnilo" sodnike, dobila je zlati gumbČrna mačka je strmela v sliko, nato je lastnica ugotovila pravi razlogVIDEO: Ste že videli, na kakšen način so zmago proslavili hrvaški nogometaši?VIDEO: Manca Špik navdušila na MMS 2018, to je njena nova pesem!Konja so ločili od njegove kobile! To je trenutek, ko se znova zagledata...VIDEO: Stopnice na reki Krki razjezile Slovence! Stale so 13 tisoč evrov...Na poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!Posneli so grozljiv trenutek, vodnjak se je pred njihovimi očmi pogreznil v zemljo