VIDEO: Prizor iz Ljubljane razjezil Slovence, to so igrali na veliko noč

Na spletu je pristal video posnetek, ki je med nekaterimi Slovenci dvignil veliko prahu. Na veliko noč, ki velja za najpomembnejši krščanski praznik, je za dobro jutro v centru mesta Ljubljana v bližini Tromostovja bilo slišati glasbo, ki na tak praznik po prepričanju mnogih ne sodi.

Skupina petih glasbenikov je center preplavila z ritmi, ki so po komentarjih sodeč mnoge Slovence razjezili.

Spadate tudi vi v tisto skupino ljudi, ki jih bi taka glasba v glavnem mestu Slovenije razjezila ali ste mnenja, da se na tak način obogatuje kulturo in sožitje z drugimi ljudmi na naših tleh?
0
Vili Brus
Pred 2 meseci
Madona. Če pa igrajo sredi Ljubljane kak swing, blues., jazz ,ki pa resnično niam nič niti z Evropo kaj pa šele Slovenijo, potem je pa tonajboj kulturen dogodek Slovenije? Marš! Kleronacisti (nacionalisti)
3
Klavdija Smajilović
Pred 2 meseci
Razjezil je nacionaliste ki sejejo jezo in sovraštvo do vseh ki so neslovenci.Žalostno kam smo prišli da se sodimo med sabo po mejah ki jih bog ni ustvaril
-3
Milan Voda
Pred 2 meseci
Adijo
SLOVENIJA
V Sloveniji
Lahko počneš karkoli
Če si tujec
Slovenci pa marš V kočo
1
Miha Bukovac
Pred 2 meseci
Živimo v 21. stoletju, v času "demokracije" in "svoboščine", muzikantje imajo pravico svirati svojo glazbo dok ih ljudstvo tolerira, oziroma ne nagna. Tudi prebivalci imajo pravico biti fašisti, nacisti in sovražni do njihove glazbe! To pomeni da lahko muzicirajo dok imajo zakonsko dovoljenje, oziroma dok ne bodo nagnani!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal