VIDEO: Prizor iz Ljubljane razjezil Slovence, to so igrali na veliko noč

Na spletu je pristal video posnetek, ki je med nekaterimi Slovenci dvignil veliko prahu. Na veliko noč, ki velja za najpomembnejši krščanski praznik, je za dobro jutro v centru mesta Ljubljana v bližini Tromostovja bilo slišati glasbo, ki na tak praznik po prepričanju mnogih ne sodi.

Skupina petih glasbenikov je center preplavila z ritmi, ki so po komentarjih sodeč mnoge Slovence razjezili.

Spadate tudi vi v tisto skupino ljudi, ki jih bi taka glasba v glavnem mestu Slovenije razjezila ali ste mnenja, da se na tak način obogatuje kulturo in sožitje z drugimi ljudmi na naših tleh?
0
Vili Brus
Pred 24 tedni
Madona. Če pa igrajo sredi Ljubljane kak swing, blues., jazz ,ki pa resnično niam nič niti z Evropo kaj pa šele Slovenijo, potem je pa tonajboj kulturen dogodek Slovenije? Marš! Kleronacisti (nacionalisti)
3
Klavdija Smajilović
Pred 25 tedni
Razjezil je nacionaliste ki sejejo jezo in sovraštvo do vseh ki so neslovenci.Žalostno kam smo prišli da se sodimo med sabo po mejah ki jih bog ni ustvaril
-3
Milan Voda
Pred 25 tedni
Adijo
SLOVENIJA
V Sloveniji
Lahko počneš karkoli
Če si tujec
Slovenci pa marš V kočo
1
Miha Bukovac
Pred 25 tedni
Živimo v 21. stoletju, v času "demokracije" in "svoboščine", muzikantje imajo pravico svirati svojo glazbo dok ih ljudstvo tolerira, oziroma ne nagna. Tudi prebivalci imajo pravico biti fašisti, nacisti in sovražni do njihove glazbe! To pomeni da lahko muzicirajo dok imajo zakonsko dovoljenje, oziroma dok ne bodo nagnani!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom