VIDEO: Prizor iz Murske Sobote obkrožil splet! Sredi mesta se je sprehajal bik...

Uslužbenci Kmetijsko-gozdarskega zavoda Murska Sobota so imeli v preteklih dneh veliko dela. Pripravili so dan odprtih vrat, kjer je potekala tudi predstavitev bikov, med predstavitvijo pa je ena žival ušla.

Delavci so sprva bika iskali v okolici zavoda, kmalu pa so prejeli klic policistov, da se bik že sprehaja sredi mesta.

S pomočjo policistov in delavcev so bika ujeli pri dijaškem domu na Tomšičevi ulici, žival pa spravili nazaj v hleve zavoda. Med begom je bikec poškodoval vsaj dva avtomobila, na srečo pa drugih incidentov ni bilo.


Prizore iz Murske Sobote je objavil tudi največji pomurski spletni medij sobotainfo.com. V posnetku je moč videti bika, ki svobodno tava po tamkajšnjih ulicah.

Poglejte si, kakšnim prizorom so bili v teh dneh priča številni prebivalci Murske Sobote. Kako bi se odzvali sami, če bi na cesti pred seboj zagledali tako veliko žival?

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Uboga žival čuti, kaj jo čaka na koncu te poti. Skozi nos ima tisto frdamano rinko, na njej pa štrik in vsakokrat, ko štrik pohodi, ji rinka cukne občutljivi gobec. Kaj naj rečem, bikec se mi smili v dno duše!!!
1
Simona Slabe
Pred 1 tednom
Ce lahko medvedi in volkovi tavajo po kmetijah lahko tud biki po mestih. Sej mogoce so bli pa prej tam kot mesta
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!