VIDEO: Prizor iz Murske Sobote obkrožil splet! Sredi mesta se je sprehajal bik...

Uslužbenci Kmetijsko-gozdarskega zavoda Murska Sobota so imeli v preteklih dneh veliko dela. Pripravili so dan odprtih vrat, kjer je potekala tudi predstavitev bikov, med predstavitvijo pa je ena žival ušla.

Delavci so sprva bika iskali v okolici zavoda, kmalu pa so prejeli klic policistov, da se bik že sprehaja sredi mesta.

S pomočjo policistov in delavcev so bika ujeli pri dijaškem domu na Tomšičevi ulici, žival pa spravili nazaj v hleve zavoda. Med begom je bikec poškodoval vsaj dva avtomobila, na srečo pa drugih incidentov ni bilo.


Prizore iz Murske Sobote je objavil tudi največji pomurski spletni medij sobotainfo.com. V posnetku je moč videti bika, ki svobodno tava po tamkajšnjih ulicah.

Poglejte si, kakšnim prizorom so bili v teh dneh priča številni prebivalci Murske Sobote. Kako bi se odzvali sami, če bi na cesti pred seboj zagledali tako veliko žival?

0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Uboga žival čuti, kaj jo čaka na koncu te poti. Skozi nos ima tisto frdamano rinko, na njej pa štrik in vsakokrat, ko štrik pohodi, ji rinka cukne občutljivi gobec. Kaj naj rečem, bikec se mi smili v dno duše!!!
1
Simona Slabe
Pred 10 tedni
Ce lahko medvedi in volkovi tavajo po kmetijah lahko tud biki po mestih. Sej mogoce so bli pa prej tam kot mesta
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil