VIDEO: Prizor iz Murske Sobote obkrožil splet! Sredi mesta se je sprehajal bik...

Uslužbenci Kmetijsko-gozdarskega zavoda Murska Sobota so imeli v preteklih dneh veliko dela. Pripravili so dan odprtih vrat, kjer je potekala tudi predstavitev bikov, med predstavitvijo pa je ena žival ušla.

Delavci so sprva bika iskali v okolici zavoda, kmalu pa so prejeli klic policistov, da se bik že sprehaja sredi mesta.

S pomočjo policistov in delavcev so bika ujeli pri dijaškem domu na Tomšičevi ulici, žival pa spravili nazaj v hleve zavoda. Med begom je bikec poškodoval vsaj dva avtomobila, na srečo pa drugih incidentov ni bilo.


Prizore iz Murske Sobote je objavil tudi največji pomurski spletni medij sobotainfo.com. V posnetku je moč videti bika, ki svobodno tava po tamkajšnjih ulicah.

Poglejte si, kakšnim prizorom so bili v teh dneh priča številni prebivalci Murske Sobote. Kako bi se odzvali sami, če bi na cesti pred seboj zagledali tako veliko žival?

0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Uboga žival čuti, kaj jo čaka na koncu te poti. Skozi nos ima tisto frdamano rinko, na njej pa štrik in vsakokrat, ko štrik pohodi, ji rinka cukne občutljivi gobec. Kaj naj rečem, bikec se mi smili v dno duše!!!
1
Simona Slabe
Pred 2 meseci
Ce lahko medvedi in volkovi tavajo po kmetijah lahko tud biki po mestih. Sej mogoce so bli pa prej tam kot mesta
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!