VIDEO: Prizor, ki naježi kožo: Slovenski navijači sredi Pariza peli Zdravljico!

Slovenski odbojkarji se bodo ob 17:30 v Parizu pomerili proti Srbiji, kjer bodo lovili prvi naslov evropskih prvakov.

V Pariz so odšli tudi številni ponosni navijači iz Slovenije, ki bodo našim športnim junakom v dvorani zagotovo znova dali krila!

Danes lahko po Parizu vidimo mnoge slovenske navijače, ki ponosno vihtijo naše zastave. Nekateri so v Francijo odpotovali z letali, spet drugi z avtobusi, kombiji in osebnimi vozili. Agencija Palma je sporočila, da je za veliki finale prodala vsaj 2000 vstopnic, bo pa v dvorani brez dvoma Slovencev veliko več.

Po Parizu se sicer govori, da bi lahko nocoj v dvorani Bercy za naše fante navijalo tudi krepko več kot 5000 Slovencev!

Slovenski navijači sredi Pariza zapeli Zdravljico:


Številni slovenski navijači so se danes dopoldne zbrali na trgu Trocadero, ki se nahaja v bližini Eifflovega stolpa. Tam so v en glas zapeli Zdravljico, ta pa bo na finalnem obračunu s Srbijo zagotovo še bolj pravljična.

Slovenci so zdaj že v dvorani, kjer bodo glasno navijali za naše junake. Tam bo tudi kuža Slash, ki velja za talisman slovenske reprezentance. Delimo naprej te prizore pred tekmo: Naj vsi vidijo, kako ponosni smo Slovenci!


0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Fušali so pa skoraj tako kot individum, ki je pogosti gost na tem portalu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15