VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!

Ameriška obalna straža je na spletu delila video posnetek, ki spominja na prizor iz filma. Podali so se na lov za podmornico, ki se na njihove ukaze ni odzvala, zato so morali ukrepati.

Ekipa izkušenih članov obalne straže je zato skočila na podmornico, ki je plula tik pod gladino, nato pa na silo odprla loputo in prijela moškega, ki je bil v njej.

Med akcijo so v vzhodnem Pacifiku člani patruljne ladje CGC Munro v podmornici zasegli skoraj 7 ton kokaina.

Ameriška obalna straža je po akciji raztovarjanje tovora kar v živo predvajala prek Facebook omrežja, dogodka pa se je udeležil tudi ameriški podpredsednik Mike Pence, ki se je članom osebno zahvalil.

Prizori, ki jih je na kamero posnel eden izmed članov ameriške obalne straže, so na spletu hitro postali viralni. Do zdaj je video posnetek akcije samo na Youtube omrežju v pičlem dnevu presegel 360.000 ogledov. Poglejte si, kako je izgledala drama!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Kako dretje! Ne razumem, zakaj se podmorničar ni potopil, še prej pa vreščečemu pokazal primernega izmed prstov...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo