VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...

V nedeljo je na spletu pristal video posnetek, ki je do danes obkrožil že večji del Evrope. Peter Maier je ob Milštatskem jezeru na avstrijskem Koroškem severno od doline Drave pri Špitalu posnel prizor, ki je številni vzel sapo.

Nastanjen je bil v hotelu Alpengasthof Bergfried nad omenjenim jezerom, tam pa v time-lapse tehniki posnel prizor, ko so se odprla "nebeška vrata". Tako je sam zapisal ob video posnetku, ki je do danes že presegel 1,2 milijona ogledov.

Posnel je namreč nevihto, ki se je približevala jezeru, na kamero pa uspel posneti močan naliv, ko se je vsulo iz oblakov. Prizor je prava paša za oči, mnogi pa so v komentarjih zapisali, da take dežne zavese še niso videli.

Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili te dni priča prebivalci in turisti ob Milštatskem jezeru na avstrijskem Koroškem!
1
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Ali je kdo predhodno potrkal na ta nebeška vrata..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!