VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...

V nedeljo je na spletu pristal video posnetek, ki je do danes obkrožil že večji del Evrope. Peter Maier je ob Milštatskem jezeru na avstrijskem Koroškem severno od doline Drave pri Špitalu posnel prizor, ki je številni vzel sapo.

Nastanjen je bil v hotelu Alpengasthof Bergfried nad omenjenim jezerom, tam pa v time-lapse tehniki posnel prizor, ko so se odprla "nebeška vrata". Tako je sam zapisal ob video posnetku, ki je do danes že presegel 1,2 milijona ogledov.

Posnel je namreč nevihto, ki se je približevala jezeru, na kamero pa uspel posneti močan naliv, ko se je vsulo iz oblakov. Prizor je prava paša za oči, mnogi pa so v komentarjih zapisali, da take dežne zavese še niso videli.

Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili te dni priča prebivalci in turisti ob Milštatskem jezeru na avstrijskem Koroškem!
1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Ali je kdo predhodno potrkal na ta nebeška vrata..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceParkiral je na mestu za invalide. To je lekcija, ki mu jo je dal fant na vozičku!Šaolinski menih se je preizkusil v borbi, pretepači proti njemu nimajo možnostiSMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Hčerka Elvisa Presleyja objavila nov duet z očetom, nastop te gane do solzMama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Morski pes je umoril delfina. Ko je mimo priplaval večji morski pes... Drama!Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiPred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...VIDEO: Opičji prah je nova droga, ki preplavlja ulice. To so grozljivi učinki!Pred poroko sta se odločila za preobrazbo. Poglejte si, kako izgledata zdaj!VIDEO: Slovenski policist na motorju brez besed! To je pred njim storil tujec...VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...Ženska je na dvorišču našla čudno jajce! Ne boste verjeli, kaj se je izvalilo...Pokazal je moč svojega udarca, z dvema prstoma je v nezavest spravil borcaOtroci so slišali glasno jokanje pod zemljo. To so odkrili, ko so odprli cev!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozLastnik je ignoriral svojega haskija! Poglejte si, kako se je odzval kuža...Blondinka navdušila s parkiranjem tovornjaka, tako ga je spravila v garažoNa smrt bolnemu očetu uresničili zadnjo željo, hčer je pospremil do oltarjaVIDEO: To je posnetek, ki si ga moraš nujno ogledati, preden kogarkoli obsojašVIDEO: Tako izgleda trenutek, ko iz hidroelektrarne izpustijo vodoPo tednu dopusta se je vrnil domov! Poglejte, kako se ga je razveselil osliček...VIDEO: Ne boste verjeli, kako je Nika Zorjan izgledala pred leti. Se je spomnite?