VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...

V nedeljo je na spletu pristal video posnetek, ki je do danes obkrožil že večji del Evrope. Peter Maier je ob Milštatskem jezeru na avstrijskem Koroškem severno od doline Drave pri Špitalu posnel prizor, ki je številni vzel sapo.

Nastanjen je bil v hotelu Alpengasthof Bergfried nad omenjenim jezerom, tam pa v time-lapse tehniki posnel prizor, ko so se odprla "nebeška vrata". Tako je sam zapisal ob video posnetku, ki je do danes že presegel 1,2 milijona ogledov.

Posnel je namreč nevihto, ki se je približevala jezeru, na kamero pa uspel posneti močan naliv, ko se je vsulo iz oblakov. Prizor je prava paša za oči, mnogi pa so v komentarjih zapisali, da take dežne zavese še niso videli.

Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili te dni priča prebivalci in turisti ob Milštatskem jezeru na avstrijskem Koroškem!
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Ali je kdo predhodno potrkal na ta nebeška vrata..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo