VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...

V nedeljo je na spletu pristal video posnetek, ki je do danes obkrožil že večji del Evrope. Peter Maier je ob Milštatskem jezeru na avstrijskem Koroškem severno od doline Drave pri Špitalu posnel prizor, ki je številni vzel sapo.

Nastanjen je bil v hotelu Alpengasthof Bergfried nad omenjenim jezerom, tam pa v time-lapse tehniki posnel prizor, ko so se odprla "nebeška vrata". Tako je sam zapisal ob video posnetku, ki je do danes že presegel 1,2 milijona ogledov.

Posnel je namreč nevihto, ki se je približevala jezeru, na kamero pa uspel posneti močan naliv, ko se je vsulo iz oblakov. Prizor je prava paša za oči, mnogi pa so v komentarjih zapisali, da take dežne zavese še niso videli.

Poglejte si, kakšnemu prizoru so bili te dni priča prebivalci in turisti ob Milštatskem jezeru na avstrijskem Koroškem!
1
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Ali je kdo predhodno potrkal na ta nebeška vrata..?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Na odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarBeloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?VIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruKuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoPes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...VIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena