VIDEO: Prizor šokiral Ljubljančane, po ulici je vlekla mrtvega prašiča...

V središču Ljubljane so včeraj mimoidoči lahko naleteli na prizor, ki je mnoge zgrozil.


Po ljubljanskih ulicah je namreč 25-letna ženska v znak protesta proti uživanju mesa za seboj vlekla mrtvega prašiča. O dejanju so bili obveščeni tudi policisti.

Policisti so žensko našli na Miklošičevi cesti, ta pa jim je povedala, da je aktivistka za pravice živali in da je na ta način želela ljudi opozoriti ter seznaniti o mesu.

Novinarji Slovenskih novic so z žensko opravili tudi krajši intervju.

"Jaz sem nekdo, ki to za praznike vleče domov, ki ga ne čaka družina, avtomobila pa nimam. Zdaj ga bomo pojedli." Pojasnila je še, da pujsa sama ne bo pojedla, bodo pa z njim nahranili pse v zavetišču.

Oglejte si njihov posnetek!
1
Valentino Loreni
Pred 12 tedni
Poguba
-1
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Ženska ima prav. Licemerji pa, ne da bi ji v obraz povedali, če imajo kaj proti, pokličejo policijo. Kako beeeeeeeeeeeeeeeeeeeedno...!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...