VIDEO: Prizor šokiral Ljubljančane, po ulici je vlekla mrtvega prašiča...

V središču Ljubljane so včeraj mimoidoči lahko naleteli na prizor, ki je mnoge zgrozil.


Po ljubljanskih ulicah je namreč 25-letna ženska v znak protesta proti uživanju mesa za seboj vlekla mrtvega prašiča. O dejanju so bili obveščeni tudi policisti.

Policisti so žensko našli na Miklošičevi cesti, ta pa jim je povedala, da je aktivistka za pravice živali in da je na ta način želela ljudi opozoriti ter seznaniti o mesu.

Novinarji Slovenskih novic so z žensko opravili tudi krajši intervju.

"Jaz sem nekdo, ki to za praznike vleče domov, ki ga ne čaka družina, avtomobila pa nimam. Zdaj ga bomo pojedli." Pojasnila je še, da pujsa sama ne bo pojedla, bodo pa z njim nahranili pse v zavetišču.

Oglejte si njihov posnetek!
0
JeklenaPest
Pred 16 tedni
Ženska ima prav. Licemerji pa, ne da bi ji v obraz povedali, če imajo kaj proti, pokličejo policijo. Kako beeeeeeeeeeeeeeeeeeeedno...!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja