VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junaki

Ubijalska toča, ki je konec prejšnjega tedna prizadela Črnomelj in okolico, še dolgo ne bo pozabljena. V Črnomlju mnogi domačini še vedno odstranjujejo posledice neurja, prekrivajo strehe uničenih domov ter na stavbah menjujejo razbita stekla.

V nedeljo je Slovenijo obkrožil prizor, ko so se številni gasilci iz vseh koncev Slovenije podali v Črnomelj, da bi tam lahko pomagali prizadetim prebivalcem. Celoten članek si lahko ogledate s klikom na povezavo: Prizori po toči Slovencem naježili kožo! Poglejte si, kaj so storili gasilci...

Ker v Črnomlju posledice nevihte s točo še vedno ostajajo, so se tudi danes tja podali številni gasilci iz vse Slovenije. En izmed voznikov je na avtocesti posnel izjemen prizor, ki je znova mnogim Slovencem naježil kožo. Gasilci so znova stopili skupaj ter se odpravili na pot, da lahko v Črnomlju in okolici prizadetim ljudem ponudijo svojo pomoč.

Bravo našim junakom za taka dejanja, ki bi lahko bila vzor mnogim! Delimo prispevek naprej in gasilcem tako izkažimo naše neizmerno spoštovanje, ki ga imamo Slovenci do njih.

Avtor video posnetka: Denis Murn
0
Mladen Horvat
Pred 9 tedni
Treba je dodat,da je hitelo tudi kar nekaj gasilcev iz sosednje Hrvaške pomagat v Črnomelj.
1
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Da bi le te ljudi tako s spoštovanjem upoštevala še država, kot jih mi, od njih prenekateri rešeni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Novo reklamo za Mercedes posneli v Sloveniji, prizori navdušili tujceVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloŽena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Pred hišo so mu premazali asfaltni dovoz, posnetek je prava paša za očiDebelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorNeznance je vprašala, če lahko nocoj prespi pri njih! Bi jo vi vzeli h sebi?Brezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvozUstavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...Pred psičko je hotel kaznovati njene mladičke! Tako se je odzvala mama...Mama je učiteljici rekla, naj stopi ven! Poglejte si, kaj jo je čakalo pred šolo...Moški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: Tako nevarni so za otroke lahko bazeni! Dečka so morali oživljati...