VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junaki

Ubijalska toča, ki je konec prejšnjega tedna prizadela Črnomelj in okolico, še dolgo ne bo pozabljena. V Črnomlju mnogi domačini še vedno odstranjujejo posledice neurja, prekrivajo strehe uničenih domov ter na stavbah menjujejo razbita stekla.

V nedeljo je Slovenijo obkrožil prizor, ko so se številni gasilci iz vseh koncev Slovenije podali v Črnomelj, da bi tam lahko pomagali prizadetim prebivalcem. Celoten članek si lahko ogledate s klikom na povezavo: Prizori po toči Slovencem naježili kožo! Poglejte si, kaj so storili gasilci...

Ker v Črnomlju posledice nevihte s točo še vedno ostajajo, so se tudi danes tja podali številni gasilci iz vse Slovenije. En izmed voznikov je na avtocesti posnel izjemen prizor, ki je znova mnogim Slovencem naježil kožo. Gasilci so znova stopili skupaj ter se odpravili na pot, da lahko v Črnomlju in okolici prizadetim ljudem ponudijo svojo pomoč.

Bravo našim junakom za taka dejanja, ki bi lahko bila vzor mnogim! Delimo prispevek naprej in gasilcem tako izkažimo naše neizmerno spoštovanje, ki ga imamo Slovenci do njih.

Avtor video posnetka: Denis Murn
0
Mladen Horvat
Pred 2 meseci
Treba je dodat,da je hitelo tudi kar nekaj gasilcev iz sosednje Hrvaške pomagat v Črnomelj.
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Da bi le te ljudi tako s spoštovanjem upoštevala še država, kot jih mi, od njih prenekateri rešeni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo