VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junaki

Ubijalska toča, ki je konec prejšnjega tedna prizadela Črnomelj in okolico, še dolgo ne bo pozabljena. V Črnomlju mnogi domačini še vedno odstranjujejo posledice neurja, prekrivajo strehe uničenih domov ter na stavbah menjujejo razbita stekla.

V nedeljo je Slovenijo obkrožil prizor, ko so se številni gasilci iz vseh koncev Slovenije podali v Črnomelj, da bi tam lahko pomagali prizadetim prebivalcem. Celoten članek si lahko ogledate s klikom na povezavo: Prizori po toči Slovencem naježili kožo! Poglejte si, kaj so storili gasilci...

Ker v Črnomlju posledice nevihte s točo še vedno ostajajo, so se tudi danes tja podali številni gasilci iz vse Slovenije. En izmed voznikov je na avtocesti posnel izjemen prizor, ki je znova mnogim Slovencem naježil kožo. Gasilci so znova stopili skupaj ter se odpravili na pot, da lahko v Črnomlju in okolici prizadetim ljudem ponudijo svojo pomoč.

Bravo našim junakom za taka dejanja, ki bi lahko bila vzor mnogim! Delimo prispevek naprej in gasilcem tako izkažimo naše neizmerno spoštovanje, ki ga imamo Slovenci do njih.

Avtor video posnetka: Denis Murn
0
Mladen Horvat
Pred 6 dnevi
Treba je dodat,da je hitelo tudi kar nekaj gasilcev iz sosednje Hrvaške pomagat v Črnomelj.
1
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Da bi le te ljudi tako s spoštovanjem upoštevala še država, kot jih mi, od njih prenekateri rešeni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!