VIDEO: Prizor z naših cest, ki je ganil Slovenijo: To je storil voznik BMW-ja!

Te dni je splet obkrožil prav poseben prizor, ki ga je kamera v avtomobilu ene izmed voznic posnela na naših cestah.

Video posnetek je obenem dokaz, da kljub slabem glasu vseh voznikov avtomobilov znamk BMW ne smemo metati v isti koš!

Snježana Tot se je vozila po slovenskih cestah, ko je ob levi strani tudi sama opazila moškega na invalidskem vozičku. Pred njo se je peljal voznik vozila BMW, ki je brez oklevanja vozilo zaustavil, vključil vse štiri smernike in moškemu na invalidskem vozičku priskočil na pomoč!

Kamera v vozilu Snježane je ob tem posnela prizor, ki je ganil vso Slovenijo!

"Vsa čast. Zelo lepo," je ob posnetku zapisala voznica. Dejanje BMW voznika je brez dvoma čudovit primer, ki bi ga morali vsi deliti naprej med prijatelje. Naj vsa Slovenija vidi, da tudi med našimi vozniki še vedno najdemo dobre ljudi!
1
Natalija Zeggai
Pred 21 tedni
Ta zlati fant, naš nogometaš Dino, ima veliko in zlato srce!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaKamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!V helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeNastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!