VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...

Luka Basi je 30-letni slovenski glasbenik iz Ljubljane, ki ga mnogi prijatelji poznajo pod imenom Matej Prikeržnik. Za umetniško ime Luka Basi se je odločil zaradi težko izgovorljivega priimka, ki ga skoraj nihče pravilno ne napiše.

Med zvezde ga je izstrelil šov Slovenija ima talent, tekom ustvarjanja pa ga je prevzela tuja, predvsem hrvaška glasba.

Tako je večina njegovih pesmi v hrvaškem jeziku, z njimi pa je osvojil mnoge hrvaške glasbene trge. Tokrat je na spletu objavil čudovit video posnetek, v katerem je na eni izmed porok poskrbel za čudovito presenečenje.

Tam je zapel svojo pesem "U bijelom", z njo pa ganil številne goste na poroki. Ob čudovitem nastopu je od sreče jokala tudi simpatična nevesta.Luka Basi se je na poroki povabil kot presenečenje, saj zanj nevesta ni vedela. Ker je velika ljubiteljica prav njegove glasbe, je ob nastopu slovenskega glasbenika večkrat potočila solze sreče.

Poglejte si čudovit video posnetek in uživajte ob čudoviti baladi, s katero je Luka Basi do solz ganil nevesto in mnoge zbrane na poroki!
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Pa je res dobro odpel. Opazil sem celo neke paralele z Olijem Dragojevičem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo