VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...

Luka Basi je 30-letni slovenski glasbenik iz Ljubljane, ki ga mnogi prijatelji poznajo pod imenom Matej Prikeržnik. Za umetniško ime Luka Basi se je odločil zaradi težko izgovorljivega priimka, ki ga skoraj nihče pravilno ne napiše.

Med zvezde ga je izstrelil šov Slovenija ima talent, tekom ustvarjanja pa ga je prevzela tuja, predvsem hrvaška glasba.

Tako je večina njegovih pesmi v hrvaškem jeziku, z njimi pa je osvojil mnoge hrvaške glasbene trge. Tokrat je na spletu objavil čudovit video posnetek, v katerem je na eni izmed porok poskrbel za čudovito presenečenje.

Tam je zapel svojo pesem "U bijelom", z njo pa ganil številne goste na poroki. Ob čudovitem nastopu je od sreče jokala tudi simpatična nevesta.Luka Basi se je na poroki povabil kot presenečenje, saj zanj nevesta ni vedela. Ker je velika ljubiteljica prav njegove glasbe, je ob nastopu slovenskega glasbenika večkrat potočila solze sreče.

Poglejte si čudovit video posnetek in uživajte ob čudoviti baladi, s katero je Luka Basi do solz ganil nevesto in mnoge zbrane na poroki!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Pa je res dobro odpel. Opazil sem celo neke paralele z Olijem Dragojevičem...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!