VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!

Začelo se je sojenje v aferi "odrezana roka", pri kateri naj bi Sebastien Abramov partnerko Julijo Adlešič prepričal v zavarovalniško goljufijo.

Abramov krivde ne priznava, krivdo pa je zanikal tudi njegov oče Gorazd Colarič, za katerega obramba trdi, da je duševno zaostal.

V začetku leta naj bi si Julija Adlešič z namenom zavarovalniške goljufije odrezala levo roko na žagi. Včeraj je stekla sodna obravnava, na katero je prišla tudi Julija. Z desno roko si je popravljala lase, levo (poškodovano) pa je ves čas imela skrito v žepu.


Planet 18, Facebook
Njen partner Sebastien Abramov je bil na Julijinem naroku prisoten, saj mu je sodnica Vesna Podjed to dovolila - v spremstvu policistov je stal okoli 20 metrov stran od Julije.

Prvi posnetek Julije Adlešič na sodišču:


Med obtoženimi več kaznivih dejanj sta tudi starša Abramova - oče Gorazd Colarič in mati Tinka Huskić Colarič. Obramba trdi, da je oče duševno zaostal in da v času domnevnih kaznivih dejanj ni bil prišteven. Obenem od sodišča zahtevajo vračilo krožne žage, saj naj bi jo Colarič potreboval pri svojem delu.

V kolikor bi zavarovalniška goljufija uspela in bi 21-letna Julija Adlešič postala huda invalidka, bi ji skupno pripadalo kar 1.217.950 evrov odškodnine.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati