VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!

Začelo se je sojenje v aferi "odrezana roka", pri kateri naj bi Sebastien Abramov partnerko Julijo Adlešič prepričal v zavarovalniško goljufijo.

Abramov krivde ne priznava, krivdo pa je zanikal tudi njegov oče Gorazd Colarič, za katerega obramba trdi, da je duševno zaostal.

V začetku leta naj bi si Julija Adlešič z namenom zavarovalniške goljufije odrezala levo roko na žagi. Včeraj je stekla sodna obravnava, na katero je prišla tudi Julija. Z desno roko si je popravljala lase, levo (poškodovano) pa je ves čas imela skrito v žepu.


Planet 18, Facebook
Njen partner Sebastien Abramov je bil na Julijinem naroku prisoten, saj mu je sodnica Vesna Podjed to dovolila - v spremstvu policistov je stal okoli 20 metrov stran od Julije.

Prvi posnetek Julije Adlešič na sodišču:


Med obtoženimi več kaznivih dejanj sta tudi starša Abramova - oče Gorazd Colarič in mati Tinka Huskić Colarič. Obramba trdi, da je oče duševno zaostal in da v času domnevnih kaznivih dejanj ni bil prišteven. Obenem od sodišča zahtevajo vračilo krožne žage, saj naj bi jo Colarič potreboval pri svojem delu.

V kolikor bi zavarovalniška goljufija uspela in bi 21-letna Julija Adlešič postala huda invalidka, bi ji skupno pripadalo kar 1.217.950 evrov odškodnine.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!VIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićPsička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeDojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Posnetek senzacija na spletu: Ples kužka te bo pustil brez besed!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcem