VIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičke

Žal vsaka mati ne ve, kako ukrotiti svoje živahne otroke. Težav s tem nima psička Rosalie, ki ima pri vlogi matere že veliko izkušenj. Že štirikrat je skotila mladičke, zato se v težkih situacijah vedno dobro znajde.

To je z video posnetkom te dni dokazal tudi njen lastnik, ki je lastnik Youtube kanala Sent from Heaven.

V video posnetku je psička Rosalie vstopila v prostor, kjer so bili njeni igrivi mladički. Ti so bili nad njo tako navdušeni, da so začeli divjati, zato je njihova mati imela vsega dovolj.


Sent from Heaven, Youtube
Osem tednov starim psičkom je hitro pokazala, kdo v hiši nosi hlače, s svojim odzivom pa je v trenutku ukrotila pasje mladičke.

Lastnik je ob posnetku še zapisal, da mati svoje kužke želi s tem naučiti samostojnega hranjenja. Ko so se kužki umirili, je Rosalie zanje pridno začela skrbeti, s takšnim odnosom pa kužke obenem uči, da za pot do uspeha potrebujemo samokontrolo.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Komanda mora bit*...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15