VIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičke

Žal vsaka mati ne ve, kako ukrotiti svoje živahne otroke. Težav s tem nima psička Rosalie, ki ima pri vlogi matere že veliko izkušenj. Že štirikrat je skotila mladičke, zato se v težkih situacijah vedno dobro znajde.

To je z video posnetkom te dni dokazal tudi njen lastnik, ki je lastnik Youtube kanala Sent from Heaven.

V video posnetku je psička Rosalie vstopila v prostor, kjer so bili njeni igrivi mladički. Ti so bili nad njo tako navdušeni, da so začeli divjati, zato je njihova mati imela vsega dovolj.


Sent from Heaven, Youtube
Osem tednov starim psičkom je hitro pokazala, kdo v hiši nosi hlače, s svojim odzivom pa je v trenutku ukrotila pasje mladičke.

Lastnik je ob posnetku še zapisal, da mati svoje kužke želi s tem naučiti samostojnega hranjenja. Ko so se kužki umirili, je Rosalie zanje pridno začela skrbeti, s takšnim odnosom pa kužke obenem uči, da za pot do uspeha potrebujemo samokontrolo.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Komanda mora bit*...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...