VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgrozilo

V teh dneh je med Slovenci zaokrožila reklama švicarske policije, ki je s svojo direktnostjo in jasnim sporočilom zgrozila številne uporabnike spleta.

S kratko reklamo želijo predvsem mlade opozoriti na nevarno uporabo mobilnega telefona v prometu.

Švicarski policisti iz kraja Lozana so pripravili reklamo, v kateri niso iskali olepšav. Perečo težavo so prikazali povsem direktno, s sporočilom pa dali mnogim misliti. V reklami je en izmed švicarskih policistov pripovedoval zgodbo fanta, ki zaradi uporabe sodobne tehnologije ni bil zbran za promet okoli sebe.

Nepazljivost ga je stala življenja, ob ponavljanju njegovih dejanj pa ste lahko naslednji tudi vi.

Delimo to reklamo švicarske policije še naprej, da predvsem mlade opozorimo na nevarno uporabo mobilnih telefonov v prometu!
0
JeklenaPest
Pred 28 tedni
Pretresljivo zrežirano. Bog pomagaj, tudi meni, ki sem motorist in kot tak redko vidim kako voznico brez telefona v roki. Pa naj lapa, če že ne zdrži bit 5 minut tiho, SMS-i so pa smrtno nevarni. In če taki potrobiš in ji z gesto pokažeš, da vidiš, kaj počne, mnogotera uporabi drugo roko in sredinec na njej...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?