VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgrozilo

V teh dneh je med Slovenci zaokrožila reklama švicarske policije, ki je s svojo direktnostjo in jasnim sporočilom zgrozila številne uporabnike spleta.

S kratko reklamo želijo predvsem mlade opozoriti na nevarno uporabo mobilnega telefona v prometu.

Švicarski policisti iz kraja Lozana so pripravili reklamo, v kateri niso iskali olepšav. Perečo težavo so prikazali povsem direktno, s sporočilom pa dali mnogim misliti. V reklami je en izmed švicarskih policistov pripovedoval zgodbo fanta, ki zaradi uporabe sodobne tehnologije ni bil zbran za promet okoli sebe.

Nepazljivost ga je stala življenja, ob ponavljanju njegovih dejanj pa ste lahko naslednji tudi vi.

Delimo to reklamo švicarske policije še naprej, da predvsem mlade opozorimo na nevarno uporabo mobilnih telefonov v prometu!
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Pretresljivo zrežirano. Bog pomagaj, tudi meni, ki sem motorist in kot tak redko vidim kako voznico brez telefona v roki. Pa naj lapa, če že ne zdrži bit 5 minut tiho, SMS-i so pa smrtno nevarni. In če taki potrobiš in ji z gesto pokažeš, da vidiš, kaj počne, mnogotera uporabi drugo roko in sredinec na njej...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom