VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgrozilo

V teh dneh je med Slovenci zaokrožila reklama švicarske policije, ki je s svojo direktnostjo in jasnim sporočilom zgrozila številne uporabnike spleta.

S kratko reklamo želijo predvsem mlade opozoriti na nevarno uporabo mobilnega telefona v prometu.

Švicarski policisti iz kraja Lozana so pripravili reklamo, v kateri niso iskali olepšav. Perečo težavo so prikazali povsem direktno, s sporočilom pa dali mnogim misliti. V reklami je en izmed švicarskih policistov pripovedoval zgodbo fanta, ki zaradi uporabe sodobne tehnologije ni bil zbran za promet okoli sebe.

Nepazljivost ga je stala življenja, ob ponavljanju njegovih dejanj pa ste lahko naslednji tudi vi.

Delimo to reklamo švicarske policije še naprej, da predvsem mlade opozorimo na nevarno uporabo mobilnih telefonov v prometu!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Pretresljivo zrežirano. Bog pomagaj, tudi meni, ki sem motorist in kot tak redko vidim kako voznico brez telefona v roki. Pa naj lapa, če že ne zdrži bit 5 minut tiho, SMS-i so pa smrtno nevarni. In če taki potrobiš in ji z gesto pokažeš, da vidiš, kaj počne, mnogotera uporabi drugo roko in sredinec na njej...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil