VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgrozilo

V teh dneh je med Slovenci zaokrožila reklama švicarske policije, ki je s svojo direktnostjo in jasnim sporočilom zgrozila številne uporabnike spleta.

S kratko reklamo želijo predvsem mlade opozoriti na nevarno uporabo mobilnega telefona v prometu.

Švicarski policisti iz kraja Lozana so pripravili reklamo, v kateri niso iskali olepšav. Perečo težavo so prikazali povsem direktno, s sporočilom pa dali mnogim misliti. V reklami je en izmed švicarskih policistov pripovedoval zgodbo fanta, ki zaradi uporabe sodobne tehnologije ni bil zbran za promet okoli sebe.

Nepazljivost ga je stala življenja, ob ponavljanju njegovih dejanj pa ste lahko naslednji tudi vi.

Delimo to reklamo švicarske policije še naprej, da predvsem mlade opozorimo na nevarno uporabo mobilnih telefonov v prometu!
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Pretresljivo zrežirano. Bog pomagaj, tudi meni, ki sem motorist in kot tak redko vidim kako voznico brez telefona v roki. Pa naj lapa, če že ne zdrži bit 5 minut tiho, SMS-i so pa smrtno nevarni. In če taki potrobiš in ji z gesto pokažeš, da vidiš, kaj počne, mnogotera uporabi drugo roko in sredinec na njej...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoNajstnica ob klavirju zapela hit Freddieja Mercuryja, kocine vam bodo šle pokonciMala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!Na bencinski črpalki je točil gorivo, njegov odziv te bo spravil v smeh16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedSMEH: Tako so si privoščili Čuke in njihovo veliko uspešnicoVIDEO: V torek bo sneg pobelil Slovenijo! Poglejte, koliko snega bo pri vas...Obiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...VIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Redar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalideBorili so se z ognjem v Kaliforniji, fotografija izmučenih gasilcev obkroža svetPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanjiVsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzTo je posnetek, s katerim želi Boris Popovič prepričati koprske volilceVIDEO: Sodniki na hrvaškem talentu v šoku! To je v polfinalu storil čarodej...Mala dvojčka sta se hihitala, z norčijami sta nasmejala še mamo in očetaVIDEO: Marko Bandelli ogorčen po odstopu: "Tega si nisem zaslužil!"Na tleh se je igrala s kužkom, nato pa doživela šok! To je storil njen fant...Letalo iz Rusije pred pristankom lebdelo v zraku, vse so posneli na kameroTo so grozljivi posnetki iz Kalifornije, ognjeni zublji goltajo mesta