VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!

Zabavljači iz zasedbe Reporter Milan, ki na Radiu City večkrat poskrbijo za dozo smeha, so se v preteklem letu izkazali s prav posebnim video posnetkom.

Privoščili so si slovensko uspešnico, z nastopom pa nasmejali mnoge poslušalce!

Simpatična parodija, ki je na spletu pristala pred enim letom, je do danes nabrala že več kot 470.000 ogledov, vso pozornost pa so med nastopom ukradli prav člani iz zasedbe Reporter Milan.

Izposodili so si slovensko uspešnico "Tri dni sem ljubil", ki jo izvaja Klapa Skala, novonastali pesmi pa nadali ime "Tri dni smo pili ga". Fantje so s parodijo obenem vabili na tradicionalni mariborski božični stand up v Dvorani Tabor.

Prisluhnite simpatični parodiji iz preteklega leta, ko so za dozo smeha poskrbeli Dejan Vedlin, Tine Križanič in Matjaž Šalamun, ki jih mnogi poznamo kot zasedbo Reporter Milan.
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Vedno so prvi pri kakih aktualnih dogodkih in priznam, da jih poslušam tudi ponoči, s telefona, do konca baterije. Potem mu hudič zjutraj ne zbudi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!