VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!

Zabavljači iz zasedbe Reporter Milan, ki na Radiu City večkrat poskrbijo za dozo smeha, so se v preteklem letu izkazali s prav posebnim video posnetkom.

Privoščili so si slovensko uspešnico, z nastopom pa nasmejali mnoge poslušalce!

Simpatična parodija, ki je na spletu pristala pred enim letom, je do danes nabrala že več kot 470.000 ogledov, vso pozornost pa so med nastopom ukradli prav člani iz zasedbe Reporter Milan.

Izposodili so si slovensko uspešnico "Tri dni sem ljubil", ki jo izvaja Klapa Skala, novonastali pesmi pa nadali ime "Tri dni smo pili ga". Fantje so s parodijo obenem vabili na tradicionalni mariborski božični stand up v Dvorani Tabor.

Prisluhnite simpatični parodiji iz preteklega leta, ko so za dozo smeha poskrbeli Dejan Vedlin, Tine Križanič in Matjaž Šalamun, ki jih mnogi poznamo kot zasedbo Reporter Milan.
1
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Vedno so prvi pri kakih aktualnih dogodkih in priznam, da jih poslušam tudi ponoči, s telefona, do konca baterije. Potem mu hudič zjutraj ne zbudi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!