VIDEO: Reševalci so ga naložili na nosila. Kar je storil njegov pes, obkroža svet!

Te dni je na spletu pristal ganljiv video posnetek, ob katerem se je mnogim ljubiteljem živali še kako omehčalo srce. V video posnetku iz Brazilije je moč videti kužka, ki svojega lastnika ni hotel zapustiti za nobeno ceno.

Prizori so hitro obkrožili svet, video posnetek pa je na spletu že prava senzacija!

V video posnetku, ki so ga posneli v zaselku Ipeuna v brazilskem mestu Sao Paulo, je moč videti prizor, ko so poškodovanemu moškemu na pomoč prišli reševalci. Le nekaj metrov vstran pa je celotno dogajanje opazoval kuža, ki je z laježem reševalce opozarjal, naj se njegovega lastnika ne dotikajo.

Kuža namreč ni vedel, da dobri ljudje njegovemu lastniku želijo pomagati.

Kmalu zatem pa je sledil še en prizor, ob katerem se ti zlomi srce. Kuža je med lajanjem pobegnil moškemu, ki ga je držal, nato pa je ta stekel naravnost proti svojemu lastniku na nosilih. Video posnetek pred vami je brez dvoma le še en dokaz za trditev, da je pes človekov najboljši prijatelj!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Brezpogojna predanost...
0
Janez Polajnar
Pred 1 mesecem
pes moj najboljši prijatelj
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVoznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeUmrl je Davo Karničar: Posnetek njegovega življenja ti bo naježil kožo!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Deklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!SMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeKakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehiKamere policistov posnele nemogoče: Ženska jim je ukradla policijsko vozilo!Med potapljanjem doživel šok: Pričakala ga je 7 metrov dolga anakonda!10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!