VIDEO: Reševalci so ga naložili na nosila. Kar je storil njegov pes, obkroža svet!

Te dni je na spletu pristal ganljiv video posnetek, ob katerem se je mnogim ljubiteljem živali še kako omehčalo srce. V video posnetku iz Brazilije je moč videti kužka, ki svojega lastnika ni hotel zapustiti za nobeno ceno.

Prizori so hitro obkrožili svet, video posnetek pa je na spletu že prava senzacija!

V video posnetku, ki so ga posneli v zaselku Ipeuna v brazilskem mestu Sao Paulo, je moč videti prizor, ko so poškodovanemu moškemu na pomoč prišli reševalci. Le nekaj metrov vstran pa je celotno dogajanje opazoval kuža, ki je z laježem reševalce opozarjal, naj se njegovega lastnika ne dotikajo.

Kuža namreč ni vedel, da dobri ljudje njegovemu lastniku želijo pomagati.

Kmalu zatem pa je sledil še en prizor, ob katerem se ti zlomi srce. Kuža je med lajanjem pobegnil moškemu, ki ga je držal, nato pa je ta stekel naravnost proti svojemu lastniku na nosilih. Video posnetek pred vami je brez dvoma le še en dokaz za trditev, da je pes človekov najboljši prijatelj!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Brezpogojna predanost...
0
Janez Polajnar
Pred 22 tedni
pes moj najboljši prijatelj
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke