VIDEO: Reševalci so ga naložili na nosila. Kar je storil njegov pes, obkroža svet!

Te dni je na spletu pristal ganljiv video posnetek, ob katerem se je mnogim ljubiteljem živali še kako omehčalo srce. V video posnetku iz Brazilije je moč videti kužka, ki svojega lastnika ni hotel zapustiti za nobeno ceno.

Prizori so hitro obkrožili svet, video posnetek pa je na spletu že prava senzacija!

V video posnetku, ki so ga posneli v zaselku Ipeuna v brazilskem mestu Sao Paulo, je moč videti prizor, ko so poškodovanemu moškemu na pomoč prišli reševalci. Le nekaj metrov vstran pa je celotno dogajanje opazoval kuža, ki je z laježem reševalce opozarjal, naj se njegovega lastnika ne dotikajo.

Kuža namreč ni vedel, da dobri ljudje njegovemu lastniku želijo pomagati.

Kmalu zatem pa je sledil še en prizor, ob katerem se ti zlomi srce. Kuža je med lajanjem pobegnil moškemu, ki ga je držal, nato pa je ta stekel naravnost proti svojemu lastniku na nosilih. Video posnetek pred vami je brez dvoma le še en dokaz za trditev, da je pes človekov najboljši prijatelj!
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Brezpogojna predanost...
0
Janez Polajnar
Pred 13 tedni
pes moj najboljši prijatelj
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca