VIDEO: Robert Kranjec se je poslovil v slogu, v Planici še zadnjič preletel 200 m

Slovenski skakalni šampion Robert Kranjec se je od svoje bogate kariere poslovil v izjemnem slogu. V Planici je med prvo in drugo serijo ekipne tekme opravil še zadnji polet, s tem pa svoj rekord še popravil.

Še enkrat je preletel 200 metrov, z odličnim poletom pa je smučke zdaj pospravil v kot.

Ob zadnjem poletu 37-letnega veterana mu je ob pomoči Lada Bizovičarja na mestu trenerjev z zastavico znak za dovoljenje dala njegova hčerka Pika.

Robert Kranjec je pristal pred domačimi navijači pristal pri 213,0 metra, s tem pa v bogato statistiko vpisal še 212. polet prek magične meje. Nihče izmed smučarskih tekmovalcev v svoji karieri nima takšnega števila poletov prek 200 metrov. V izteku so Kranjca pričakali mnogi prijatelji in reprezentančni kolegi, ki so mu pripravili tudi manjšo slovesnost.


Kranjec je svoj zadnji polet opravil v prav posebni majici, na kateri pozirata s hčerko Piko, na njej pa je bilo moč prebrati tudi napis: "Milijon razlogov za slovo."

Po zadnjem skoku Petra Prevca je do njega pristopil Robert Kranjec in mu predal trak za kapetana slovenskih skakalcev. Peter Prevc je po prejetem traku dejal, da mu je to v veliko čast, saj ga je prejel kljub dejstvu, da nekateri fantje v letošnji sezoni skačejo bolje od njega.

Poglejte si, na kakšen način se je danes v Planici od svoje bogate kariere poslovil slovenski orel Robert Kranjec. Hvala za vse dosežke, s katerimi si razveselil številne Slovence!

Video: RTV Slovenija

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje