VIDEO: Robert Roškar se je vrgel s Solkanskega mostu

Radijski voditelj Robert Roškar je te dni moral opraviti še zadnji izziv, saj so mu prijatelji na Radiu 1 pomagali do sledilcev na njegovem novem Instagram profilu.

Tokrat je skočil s Solkanskega mostu, na koncu pa se je zmeden spraševal, če je sploh še med živimi.

Video posnetek Bungee Jumping skoka radijskega voditelja v Solkanu je na spletu že prava uspešnica - nad njegovim pogumom so navdušeni tudi zvesti poslušalci in spletni komentatorji, ki so mu za drznost iskreno čestitali.

Robert Roškar je pred nekaj meseci izgubil svoj Instagram profil in ostal brez enega samega sledilca, zaradi česar je za pomoč prosil kar Radio 1. Tam so oglaševali njegov nov Instagram profil, a je v zameno moral opraviti nekaj drznih izzivov. Med drugim tudi Bungee Jumping skok s Solkanskega mostu na primorskem.

Poglejte si, kako je izgledal podvig radijskega voditelja Roberta Roškarja, ko je v preteklih dneh skočil s Solkanskega mostu. Čestitke za pogum!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978