VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kamera

Splet je znova obkrožil video posnetek izpred let, ko je slovenski voznik na naši avtocesti posnel nespametno potezo voznika iz Romunije.

Video posnetek je naslovil z besedami "romunski teror na slovenskih cestah", podlo potezo romunskega voznika pa je posnela kamera, nameščena v vozilu.

Video posnetek je na Youtube omrežju pristal že leta 2014, takšnim prizorom pa smo na naših avtocestah žal priča tudi dandanes. V posnetku je moč videti prizor, ko je slovenski voznik po prehitevanju na avtocesti zapeljal na vozni pas, ko se mu je z leve strani nevarno približal romunski voznik.

Slovenski voznik je s hitro reakcijo preprečil morebitno nesrečo, nato pa kmalu zatem doživel nov šok. Voznik iz Romunije je pred njim nalašč zaviral!

Poglejte si, kakšnemu grozljivemu prizoru je bil leta nazaj priča slovenski voznik, ko se je z vozilom peljal po slovenski avtocesti. Bi morali takšne voznike, kot je Romun, kaznovati že na podlagi video posnetkov?
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Takšnega kretena je treba kaznovati takoj. S svojim vozilom mu spodnesti zadek in garant se bo razbil okrog in okrog po ograji, morda se celo prevrnil. Potem pa pride na vrsto smeh ob gledanju video posnetka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!