VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kamera

Splet je znova obkrožil video posnetek izpred let, ko je slovenski voznik na naši avtocesti posnel nespametno potezo voznika iz Romunije.

Video posnetek je naslovil z besedami "romunski teror na slovenskih cestah", podlo potezo romunskega voznika pa je posnela kamera, nameščena v vozilu.

Video posnetek je na Youtube omrežju pristal že leta 2014, takšnim prizorom pa smo na naših avtocestah žal priča tudi dandanes. V posnetku je moč videti prizor, ko je slovenski voznik po prehitevanju na avtocesti zapeljal na vozni pas, ko se mu je z leve strani nevarno približal romunski voznik.

Slovenski voznik je s hitro reakcijo preprečil morebitno nesrečo, nato pa kmalu zatem doživel nov šok. Voznik iz Romunije je pred njim nalašč zaviral!

Poglejte si, kakšnemu grozljivemu prizoru je bil leta nazaj priča slovenski voznik, ko se je z vozilom peljal po slovenski avtocesti. Bi morali takšne voznike, kot je Romun, kaznovati že na podlagi video posnetkov?
1
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Takšnega kretena je treba kaznovati takoj. S svojim vozilom mu spodnesti zadek in garant se bo razbil okrog in okrog po ograji, morda se celo prevrnil. Potem pa pride na vrsto smeh ob gledanju video posnetka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!VIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!