VIDEO: Rusinja obnovila staro hišo v Goriških brdih, rezultat je navdušil Slovence

Na sporedu je že sedma sezona oddaje Ambienti, ki pa bo letos malce drugačna. V njej bodo predstavili zgodbe tujcev, ki so se v naši prelepi Sloveniji odločili za prenovo svojih novih domov.

Takšna je bila tudi Moskovčanka, ki je v Goriških brdih kupila povsem razpadajočo staro hišo, s pomočjo slovenskega arhitekta pa je svoj novi dom obnovila do popolnosti.

Anja iz Rusije je bila naveličana velike, umazane, hrupne in gosto naseljene Moskve, zato je skupaj z družino kupila hišo v Goriških brdih. Hišo je s pomočjo slovenskega arhitekta Matevža Frančiča povsem obnovila, na tradicionalni podlagi pa je z lokalnimi materiali tako zrasla prava rezidenca.


Foto: Ambienti

Domačijo zdaj sestavljajo trije deli - dva sta starejša, vmesni povezovalni del pa so zgradili na novo.

Obenem so hlev v stranskem delu preuredili v čudovito dnevno sobo s knjižnico, ostali notranji prostori z modernim privdihom pa bodo zagotovo prevzeli tudi vas.


Foto: Ambienti

Poglejte si, kakšno notranjost skriva obnovljena stara hiša v Goriških brdih, ki jo je ob pomoči slovenskega arhitekta preuredila Anja iz Moskve. Bi v takšni čudoviti hiši v objemu narave živeli tudi sami?

Vir: Ambienti TV
0
d s
Pred 2 tedni
lahko je z polno ritjo srati je star pregovor. Če bi tale gospa delala na minimalcu nebi Slovenije nikoli niti videla , kaj šele da bi se tega lotila!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb