VIDEO: Ruski policisti obkrožajo svet! Tako so šokirali voznice na 8. marec...

Vsak izmed nas ve, da se z ruskimi policisti ni dobro šaliti. No, po drugi strani pa v vrstah policistov najdemo tudi takšne ljudi, ki so pravo nasprotje ideologije o ruskih policistih.

Iz Rusije namreč prihaja simpatičen video posnetek, v katerem so vso pozornost ukradli prav inovativni policisti.

Ob praznovanju 8. marca, ki širom sveta velja za mednarodni Dan žena, so se žensk spomnili tudi v Rusiji. Tamkajšnji policisti so se podali na ulice, nato pa med kontrolo prometa ustavljali le ženske.

In če so te mislile, da bodo iz strani policistov prejele kazen za svojo vožnjo, so se pri tem zelo motile.

Policisti so namreč ustavljali izključno ženske voznice, da bi jim ob praznovanju njihovega dne med kontrolo prometa na prav poseben način polepšali dan. Ko so pristopili do njihovih vozil, so jim v roke ponudili rožo, odzivi voznic pa govorijo zase. Bravo ruskim policistom za tako simpatično potezo!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Eno je šok, nekaj čisto drugega pa je prijetno presenečenje...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo