VIDEO: Saša Lendero med oddajo v solzah: Poglej, kako jo je ganil partner Miha!

V včerajšnji polfinalno oddaji Kdo si ti? Zveze pod masko, ki jo lahko spremljamo na Planet TV, čustvenih prizorov ni manjkalo.

Po nastopu koruze je sodnik Miha Hercog presenetil partnerko Sašo Lendero in jo vpričo kamer ter gledalcev zaprosil za roko.

Saša Lendero je v oddaji po nastopu koruze, ki je prepevala njeno pesem "Ne grem na kolena", storila prav nasprotno. Na odru je šla na kolena, kmalu pa se ji je tam pridružil tudi njen dolgoletni partner Miha Hercog. Na kolenih jo je zaprosil za roko, Saša Lendero pa je seveda rekla da.

Miha Hercog se je za takšno potezo odločil po 20 letih skupnega življenja "na koruzi", ob katerem sta postala tudi starša. S presenečenjem je ganil tudi ostale žirante, ki so ob videni prizorih zajokali.

Poglejte si, kako je Miha Hercog med oddajo Kdo si ti? Zvezde pod masko zaročil svojo dolgoletno partnerko Sašo Lendero. Bosta s presenečenjem navdušila tudi tebe?
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Najbolj nagravžen mi je oni sivi Kosobrin, ki ima naštrihane oči. Tegale bi še za fašenk na Ptuju diskvalificirali...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!