VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!

Slovenska pevka Saša Lendero je na spletu objavila nov video posnetek, pri katerem je njen partner Miha Hercog znova pokazal svoj pevski talent.

Tokrat je kar v improvizirani hrvaščini zapel delček svoje nove pesmi, z nastopom pa prevzel mnoge spletne uporabnike.

"Evo, vidite, kaj so naredile vaše besede in vzpodbude... Moj Miha je kar poletel na njih! Medtem ko dokončuje svojo prvo pesem, že ustvarja naprej. Danes je dobil navdih za novo pesem in jo na hitro zapel kar v improvizirani hrvaščini, ki mu je prišla takrat na misel. Bo pa seveda v slovenskem jeziku. Kaj mislite, ga je odneslo stilsko preveč na morje?" je ob video posnetku zapisala Saša Lendero.


Na družbenih omrežjih je nastop Mihe že prava spletna senzacija - mnogi uporabniki so potrdili, da ima izjemen pevski talent, kar je dokazal že pred tedni.

Prisluhnite novemu nastopu, pri katerem je Miha Hercog, partner slovenske pevke Saše Lendero, znova pokazal svoj pevski talent. Bo s petjem navdušil tudi tebe?

Foto: Saša Lendero, Instagram


 


 

  

 


View this post on Instagram


  

 

  

  

 

 
 

 


A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Močno mu zavidam! Ne talenta. Saško...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"