VIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom Kumerjem

Saša Lendero in Domen Kumer sta združila moči, skupaj pa predstavila novo poletno pesem, ki nosi naslov "100%".

Njuna nova pesem gre hitro v ušesa, mnogi zvesti oboževalci pa so prepričani, da bo to zagotovo nov hit letošnjega poletja!

Slovenska glasbenika Saša Lendero in Domen Kumar sta za pesem "100%" izdala tudi čudovit videospot, ki je mnoge prevzel s svojo energijo. Njuna nova pesem govori o edinstveni ljubezni, predanosti in želji po večnosti občutka te ljubezni.


DOMEN KUMER Music, Youtube
V pesmi je za spremljavo na kitaro in ukulele poskrbel Robi Pikl, bass je igral Štefan Šarkezi, harmoniko pa Robi Novak. Za vokalne spremljave sta poleg Saše in Domna svoje talente posodili še Manca Špik, Tajana Novak, Matevž Šmajs in Miha Hercog.

Videospot je skupaj s pesmijo do danes na Youtube omrežju dosegel že preko 60.000 ogledov, ti pa še vedno strmo rastejo. Vse namreč kaže na to, da sta Saša Lendero in Domen Kumer poskrbela za novo poletno uspešnico!

Prisluhnite novi pesmi "100%", pod katero sta se v teh dneh podpisala slovenska glasbenika Saša Lendero in Domen Kumer. Bosta s poletnimi ritmi prevzela tudi vas?
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Oj Saška, ne samo, da lepo poješ, tudi lepa si kot nebeški angelček...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!