VIDEO: Se spomnite Pike Nogavičke? Poglejte si, kako izgleda danes!

Dolgo let nazaj je v otroških filmih švedska igralka Inger Nilsson upodobila legendarno Piko Nogavičko. In ni ga Slovenca, ki si ne bi ogledal kakšnega izmed filmov o prijetnem in navihanem dekletu, ki je ljudi razveseljevala po celem svetu.

Filmi o dogodivščinah Pike Nogavičke so bili posneti v 70. letih prejšnjega stoletja, igralka, ki je Piko upodobila, pa danes šteje 58 let. V času, ko so filme snemali, je bila Inger Nilsson stara samo 11 let.

Danes živi v Stockholmu in je zaposlena kot tajnica. V filmih se ne pojavlja več, saj ta svet po njenih besedah ni bil zanjo. Danes je srečno poročena in ima kar štiri otroke, vsi so že odrasli.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Seveda se je spomnim, saj je samo leto mlajša od mene. Pred časom sem na spletu videl tudi njene slike, ko jih je imela kakih 25, in pomislite, čisto se je pozabila obleči (!). Ja, ja.., lepa je bila. Nooo..., saj jaz.....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal