VIDEO: Se spomnite Pike Nogavičke? Poglejte si, kako izgleda danes!

Dolgo let nazaj je v otroških filmih švedska igralka Inger Nilsson upodobila legendarno Piko Nogavičko. In ni ga Slovenca, ki si ne bi ogledal kakšnega izmed filmov o prijetnem in navihanem dekletu, ki je ljudi razveseljevala po celem svetu.

Filmi o dogodivščinah Pike Nogavičke so bili posneti v 70. letih prejšnjega stoletja, igralka, ki je Piko upodobila, pa danes šteje 58 let. V času, ko so filme snemali, je bila Inger Nilsson stara samo 11 let.

Danes živi v Stockholmu in je zaposlena kot tajnica. V filmih se ne pojavlja več, saj ta svet po njenih besedah ni bil zanjo. Danes je srečno poročena in ima kar štiri otroke, vsi so že odrasli.
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Seveda se je spomnim, saj je samo leto mlajša od mene. Pred časom sem na spletu videl tudi njene slike, ko jih je imela kakih 25, in pomislite, čisto se je pozabila obleči (!). Ja, ja.., lepa je bila. Nooo..., saj jaz.....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor na Koroškem obkroža Evropo, tako so se odprla "nebeška vrata"...VIDEO: Prizor z avtoceste ganil Slovence, to so danes počeli naši gasilci junakiSMEH: Avdić klical v terme, da bi rezerviral fačuzi. To mu je odgovorila zaposlena...VIDEO: Modrijani navdušili z novo pesmijo, ki postaja HIT. Ste jo že slišali?Sin je dolga leta varčeval denar za starša. Poglejte si, kaj jima je kupil...Zdravniki 10 let niso vedeli, kaj je narobe z njo. Življenje sta ji rešila vodovodarja!Mamica se je vedno zbujala utrujena. Ko je nastavila kamero, je ugotovila razlog!Snemal je čredo krav na pašniku. Poglejte si, kako ga je krava prosila za pomoč!Mati je vstala in na hodniku našla otroka. Kamera je razkrila, kdo je bil v njeni sobi!VIDEO: Vesnin fačuzi je dobil svojo pesem. Bo to nov hit med mladimi?VIDEO: To je odziv Vesne po njenemu "fačuziju", znova je nasmejala SlovenijoFant je skupaj z mamo stopil na oder talenta. Ko sta začela peti... Brez besed!Mama panda je zavrnila svojega mladička, nato se je zgodil velik čudežŠOK: To so grozljive prigode, ki jih na naših cestah doživljajo kolesarjiVIDEO: Poglejte si, kako skromna je babica Jana Oblaka! Njene besede te navdušijo...VIDEO: Jezni kolesar pesti kazal slovenskemu vozniku, pred tem pa skozi rdečo...Sramežljiva deklica na talentu šokirala sodnike, prislužila si je zlati gumbVIDEO: Slovenski vozniki navdušili gasilce, to so storili med nesrečo na avtocestiStarejši kuža je prijel povodec. Ko lastnik vidi kam gre, ga oblijejo solze!VIDEO: "Fačuzi" nasmejal tudi naše rokometaše. Poglejte si njihovo reakcijo!Fant jo je grdo potegnil za nos. To je storil, ko je zaspala v njegovem vozilu!Na konju je jahala po cesti, nato pa ŠOK! V konja se je zaletel kolesar...Izgubljena psička 7 mesecev ni videla lastnika. To je prizor, ko ga znova vidi!VIDEO: To je prizor, ki je šokiral prebivalce Kisovca. Poglejte si to moč narave!Posvojenemu kužku se ni mogel nehati smejati. Poglejte si, kako se oglaša!