VIDEO: Severina objavila najbolj ganljivo pesem do slej: Poklonila jo je sinu!

Hrvaška pevka Severina, ki velja za eno največjih pop ikon na ozemlju nekdanje Jugoslavije, je te dni predstavila svojo novo pesem "Rodjeno moje".

Gre za čustveno balado, ki jo je poklonila sinu Aleksandru, mnogi pa so prepričani, da je to najbolj ganljiva pesem v glasbeni karieri Severine.

Severina je skupaj z ekipo videospot za pesem "Rodjeno moje" posnela v Ljubljani, v čudovitem posnetku pa čustvenih trenutkov resnično ne manjka. V njem lahko spremljamo odraščanje otroka skozi različna obdobja, ob katerih mu vedno ob strani stoji mama.


Severina, Youtube
In prav mnoge mame so se našle v videospotu in pesmi Severine, saj tudi one svojim otrokom ne glede na vse nudijo veliko mero ljubezni in podpore. Pesem je posvetila svojemu sinu Aleksandru, Severina pa tudi sama misli, da je to njena najlepša pesem do sedaj.

Glasbo za pesem "Rodjeno moje" (Rođeno moje) je napisal Miloš Roganović, ki se je podpisal tudi pod besedilo pesmi.

Prisluhnite najbolj ganljivi pesmi hrvaške pevke Severine posvečene njenemu sinu Aleksandru, s katero se je dotaknila mnogih mamic. Delimo to čustveno balado še naprej med prijatelje!
1
Ana Češarek
Pred 1 mesecem
Čudovit video, ki gane do solz.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!