VIDEO: Severina objavila najbolj ganljivo pesem do slej: Poklonila jo je sinu!

Hrvaška pevka Severina, ki velja za eno največjih pop ikon na ozemlju nekdanje Jugoslavije, je te dni predstavila svojo novo pesem "Rodjeno moje".

Gre za čustveno balado, ki jo je poklonila sinu Aleksandru, mnogi pa so prepričani, da je to najbolj ganljiva pesem v glasbeni karieri Severine.

Severina je skupaj z ekipo videospot za pesem "Rodjeno moje" posnela v Ljubljani, v čudovitem posnetku pa čustvenih trenutkov resnično ne manjka. V njem lahko spremljamo odraščanje otroka skozi različna obdobja, ob katerih mu vedno ob strani stoji mama.


Severina, Youtube
In prav mnoge mame so se našle v videospotu in pesmi Severine, saj tudi one svojim otrokom ne glede na vse nudijo veliko mero ljubezni in podpore. Pesem je posvetila svojemu sinu Aleksandru, Severina pa tudi sama misli, da je to njena najlepša pesem do sedaj.

Glasbo za pesem "Rodjeno moje" (Rođeno moje) je napisal Miloš Roganović, ki se je podpisal tudi pod besedilo pesmi.

Prisluhnite najbolj ganljivi pesmi hrvaške pevke Severine posvečene njenemu sinu Aleksandru, s katero se je dotaknila mnogih mamic. Delimo to čustveno balado še naprej med prijatelje!
1
Ana Češarek
Pred 12 tedni
Čudovit video, ki gane do solz.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Grozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetki