VIDEO: Severina objavila najbolj ganljivo pesem do slej: Poklonila jo je sinu!

Hrvaška pevka Severina, ki velja za eno največjih pop ikon na ozemlju nekdanje Jugoslavije, je te dni predstavila svojo novo pesem "Rodjeno moje".

Gre za čustveno balado, ki jo je poklonila sinu Aleksandru, mnogi pa so prepričani, da je to najbolj ganljiva pesem v glasbeni karieri Severine.

Severina je skupaj z ekipo videospot za pesem "Rodjeno moje" posnela v Ljubljani, v čudovitem posnetku pa čustvenih trenutkov resnično ne manjka. V njem lahko spremljamo odraščanje otroka skozi različna obdobja, ob katerih mu vedno ob strani stoji mama.


Severina, Youtube
In prav mnoge mame so se našle v videospotu in pesmi Severine, saj tudi one svojim otrokom ne glede na vse nudijo veliko mero ljubezni in podpore. Pesem je posvetila svojemu sinu Aleksandru, Severina pa tudi sama misli, da je to njena najlepša pesem do sedaj.

Glasbo za pesem "Rodjeno moje" (Rođeno moje) je napisal Miloš Roganović, ki se je podpisal tudi pod besedilo pesmi.

Prisluhnite najbolj ganljivi pesmi hrvaške pevke Severine posvečene njenemu sinu Aleksandru, s katero se je dotaknila mnogih mamic. Delimo to čustveno balado še naprej med prijatelje!
1
Ana Češarek
Pred 5 tedni
Čudovit video, ki gane do solz.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni