VIDEO: Škandal na polfinalni tekmi v Parizu: To so počeli navijači iz Srbije!

Pred začetkom včerajšnje polfinalne tekme evropskega prvenstva v odbojki, na kateri sta se pomerili Francija in Srbija, je po poročanju francoskih medijev prišlo do velikega škandala.

Mnogi domači navijači so bili zgroženi nad odnosom srbskih navijačev, ko so ti z žvižgi in glasnimi vzkliki prekinili minuto molka.

Pred polfinalno tekmo v Parizu so se z minuto molka poklonili pred dnevi preminulemu nekdanjemu predsedniku Jacquesu Chiracu, peščica srbskih navijačev pa je ob tišini glasno žvižgala in vzklikala. Z dela tribun, na katerem so bili srbski navijači, je bilo moč slišati ostre besede: "Terorist, terorist!".

Srbi svoje obnašanje opravičujejo s trditvami, da je bil prav Chiracu eden glavnih pobudnikov za bombardiranje Srbije leta 1999. Tedaj je nekdanji francoski predsednik dejal, da so "Srbi narod brez zakona in brez vere. To je narod razbojnikov in teroristov."

Po končni minuti molka so francoski navijači odgovorili z glasnim žvižganjem. Kljub incidentu pred začetkom tekme so si mesto v velikem finalu zagotovili Srbi z rezultatom 3:2, ko so v zadnjem nizu povsem povozili domačine Francoze. Finalna tekma, na kateri se bodo Srbi pomerili proti Sloveniji, bo na sporedu v nedeljo, z začetkom ob 17:30.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kreteni, kaj češ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15