VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...

Zagotovo ste tudi sami jezni ob trenutkih, ko se pri ločevanju smeti in odlaganju le-teh v primerne zbiralnike najde nekdo, ki mu za okolje ni mar. Posledice nosimo vsi državljani, saj so cene za odvoz odpadkov v takšnih primerih višje za vse odjemalce.

Podobni aroganci pa smo lahko priča tudi med vožnjo, ko nekateri vozniki smeti mečejo kar skozi okna.

Iz Poljske prihaja video posnetek iz tovornjaka, ko je voznik pred seboj zagledal prizor, ob katerem ni mogel sedeti križem rok.

Voznik kombija pred njim je namreč skozi okno metal odpadke, njegovo dejanje pa je na našo srečo imelo posledice. Do njega sta pristopila dva voznika in mu dala jasno vedeti, da mora smeti pobrati, s svojim početjem pa prenehati.

Voznik tovornjaka mu je obenem že na začetku dal lekcijo, zaradi katere bo naslednjič vsaj dvakrat pomislil, če bo skozi okno svojega vozila še kdaj odvrgel smeti. Lekcija naučena, bravo vsem voznikom, ki so se zavzeli za čisto okolje!
1
Roman M
Pred 2 meseci
Bravo !! Jest bi mu tud dal vetra !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15