VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...

Zagotovo ste tudi sami jezni ob trenutkih, ko se pri ločevanju smeti in odlaganju le-teh v primerne zbiralnike najde nekdo, ki mu za okolje ni mar. Posledice nosimo vsi državljani, saj so cene za odvoz odpadkov v takšnih primerih višje za vse odjemalce.

Podobni aroganci pa smo lahko priča tudi med vožnjo, ko nekateri vozniki smeti mečejo kar skozi okna.

Iz Poljske prihaja video posnetek iz tovornjaka, ko je voznik pred seboj zagledal prizor, ob katerem ni mogel sedeti križem rok.

Voznik kombija pred njim je namreč skozi okno metal odpadke, njegovo dejanje pa je na našo srečo imelo posledice. Do njega sta pristopila dva voznika in mu dala jasno vedeti, da mora smeti pobrati, s svojim početjem pa prenehati.

Voznik tovornjaka mu je obenem že na začetku dal lekcijo, zaradi katere bo naslednjič vsaj dvakrat pomislil, če bo skozi okno svojega vozila še kdaj odvrgel smeti. Lekcija naučena, bravo vsem voznikom, ki so se zavzeli za čisto okolje!
1
Roman M
Pred 4 tedni
Bravo !! Jest bi mu tud dal vetra !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...