VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...

Zagotovo ste tudi sami jezni ob trenutkih, ko se pri ločevanju smeti in odlaganju le-teh v primerne zbiralnike najde nekdo, ki mu za okolje ni mar. Posledice nosimo vsi državljani, saj so cene za odvoz odpadkov v takšnih primerih višje za vse odjemalce.

Podobni aroganci pa smo lahko priča tudi med vožnjo, ko nekateri vozniki smeti mečejo kar skozi okna.

Iz Poljske prihaja video posnetek iz tovornjaka, ko je voznik pred seboj zagledal prizor, ob katerem ni mogel sedeti križem rok.

Voznik kombija pred njim je namreč skozi okno metal odpadke, njegovo dejanje pa je na našo srečo imelo posledice. Do njega sta pristopila dva voznika in mu dala jasno vedeti, da mora smeti pobrati, s svojim početjem pa prenehati.

Voznik tovornjaka mu je obenem že na začetku dal lekcijo, zaradi katere bo naslednjič vsaj dvakrat pomislil, če bo skozi okno svojega vozila še kdaj odvrgel smeti. Lekcija naučena, bravo vsem voznikom, ki so se zavzeli za čisto okolje!
1
Roman M
Pred 13 tedni
Bravo !! Jest bi mu tud dal vetra !
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil