VIDEO: Slovenca v naravi igrala na kitaro in violino: Posnetek ti vzame sapo!

Slovence v teh dneh znova navdušuje video posnetek, v katerem sta svoj glasbeni talent pokazala dva zakonca iz naše prelepe Slovenije.

Na kitaro in violino sta zaigrala ob lepotah narave tik ob slovenski meji, z video posnetkom pa sta do danes na Youtube omrežju nabrala že zajetnih 150.000 ogledov.

Anže Mežan je skupaj s svojo ženo Alenko Mežan posnel čudovit nastop, v katerem sta svoj glasbeni talent pokazala ob naravnih lepotah Belopeških jezer, ki s svojo magično podobo prevzamejo prav vsakega obiskovalca.


Alenka&Anze, Youtube
Anže in Alenka sta se v video posnetku lotila pesmi "Thinking Out Loud", ki jo v originalu prepeva danes 28-letni angleški glasbenik Ed Sheeran.

Ob lepotah narave v ozadju je bilo igranje zakoncev iz Slovenije pravi balzam za dušo, njun nastop na kitaro in violino pa bo brez kančka dvoma prevzel tudi tebe. Deli ta čudovit nastop še naprej med prijatelje, da mu prisluhnejo še sami!
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
To je moralo biti predhodno posneto v studiu. Na taki razalji na prostem je podnevi kitara neslišna. Sicer pa dušobožajoče harmonije...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!