VIDEO: Slovenca v naravi igrala na kitaro in violino: Posnetek ti vzame sapo!

Slovence v teh dneh znova navdušuje video posnetek, v katerem sta svoj glasbeni talent pokazala dva zakonca iz naše prelepe Slovenije.

Na kitaro in violino sta zaigrala ob lepotah narave tik ob slovenski meji, z video posnetkom pa sta do danes na Youtube omrežju nabrala že zajetnih 150.000 ogledov.

Anže Mežan je skupaj s svojo ženo Alenko Mežan posnel čudovit nastop, v katerem sta svoj glasbeni talent pokazala ob naravnih lepotah Belopeških jezer, ki s svojo magično podobo prevzamejo prav vsakega obiskovalca.


Alenka&Anze, Youtube
Anže in Alenka sta se v video posnetku lotila pesmi "Thinking Out Loud", ki jo v originalu prepeva danes 28-letni angleški glasbenik Ed Sheeran.

Ob lepotah narave v ozadju je bilo igranje zakoncev iz Slovenije pravi balzam za dušo, njun nastop na kitaro in violino pa bo brez kančka dvoma prevzel tudi tebe. Deli ta čudovit nastop še naprej med prijatelje, da mu prisluhnejo še sami!
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
To je moralo biti predhodno posneto v studiu. Na taki razalji na prostem je podnevi kitara neslišna. Sicer pa dušobožajoče harmonije...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Zaspal je ob bazenu, nato pa šok: Prebudil ga je medved!Potepuška psička vsak dan čakala pred njeno hišo: Posnetek ti bo polepšal dan!Marko Potrč znova udaril: "Nimamo rekordnih okužb, maske ne bom nosil!"Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Grozljivka na avtocesti: Motorista je nalašč sklatil pri 140 km/hFilip iz Laškega zapel operno pesem: Njegov glas je balzam za dušo!Pilotka navdušila s posnetkom: Tako je letela na Portugalsko!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Domačini rešili deklico, ki je padla iz tretjega nadstropjaŽenska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Kamera sredi noči posnela ganljiv prizor: Malček se je stisnil k svojemu kužku!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePevci so zapeli v prazni cerkvi: Njihov nastop je kot bi poslušal angele!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!