VIDEO: Slovenca v naravi igrala na kitaro in violino: Posnetek ti vzame sapo!

Slovence v teh dneh znova navdušuje video posnetek, v katerem sta svoj glasbeni talent pokazala dva zakonca iz naše prelepe Slovenije.

Na kitaro in violino sta zaigrala ob lepotah narave tik ob slovenski meji, z video posnetkom pa sta do danes na Youtube omrežju nabrala že zajetnih 150.000 ogledov.

Anže Mežan je skupaj s svojo ženo Alenko Mežan posnel čudovit nastop, v katerem sta svoj glasbeni talent pokazala ob naravnih lepotah Belopeških jezer, ki s svojo magično podobo prevzamejo prav vsakega obiskovalca.


Alenka&Anze, Youtube
Anže in Alenka sta se v video posnetku lotila pesmi "Thinking Out Loud", ki jo v originalu prepeva danes 28-letni angleški glasbenik Ed Sheeran.

Ob lepotah narave v ozadju je bilo igranje zakoncev iz Slovenije pravi balzam za dušo, njun nastop na kitaro in violino pa bo brez kančka dvoma prevzel tudi tebe. Deli ta čudovit nastop še naprej med prijatelje, da mu prisluhnejo še sami!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
To je moralo biti predhodno posneto v studiu. Na taki razalji na prostem je podnevi kitara neslišna. Sicer pa dušobožajoče harmonije...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!